Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig vezettetek (autót)?

Meddig vezettetek (autót)?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy a terhesség vége felé már nem ültek volán mögé… Nekem nem sok választásom van, muszáj vagyok kocsival menni a vizsgálatokra, ami otthonról 6-7 km, máshogy nagyon nehezen tudnám megoldani (max taxi). Miért nem jó autót vezetni a terhesség vége felé? 38 hetes vagyok egyébként.

2022. nov. 23. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Végig vezettem.Nem volt semmi bajom, ugyanúgy mozogtam.Igazából nekem sem lett volna sok választásom, dolgozni is autóval jártam,38.hétig dolgoztam is.De utána is vezettem az utolsó napig.Semmiben nem akadályozott a pocak.39.héten megszültem.
2022. nov. 24. 06:35
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
A kórházba is én vezettem, elfolyt magzatvízzel fél nap itthon vajúdás után. Nem is igazán értem, azokat akik a vége fele abbahagyják, engem semmiben nem zavart a hasam. Bár ha zavart volna akkor is kénytelen letten volna vezetni mert a 2 nagyobbat oviba kellett hordani. Kórház, nőgyógyász stb a közeli nagyvárosban, buszközlekedés pedig nagyon sz*r.
2022. nov. 24. 07:36
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
Engem zavart a terhesség vége felé, mert ülve nagyon nyomott a hasam + azt is észrevettem hogy nem tudok úgy figyelni. Minimálisra csökkentettem a vezetést, de muszáj volt néha.
2022. nov. 24. 07:42
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

Általában a rosszullétek miatt nem javasolják, elveszítheted az önuralmad a kocsi fölött, illetve utolsó időszakban lehet fájás ami szintén okozhatja hogy hirtelen el kapod a kormányt stb.

Ezek ugye balesethez vezethetnek.

Na meg aki messze lakik a kórháztól és elindul esetleg egyedül, mivan ha közbe megszületik a baba, van akinek egyből kipottyan és nem szenved órákat.

Ha van valaki aki vezet a családban inkább ő vezessen, illetve ha messze van a kórház én inkább mentőt hívnék.

Nyilván mindenkinek a saját döntése, mit hogy Csinàl.

2022. nov. 24. 08:41
 15/15 anonim ***** válasza:
62%
38 hetesen még autóval mentem a védőnőhöz meg a ctg-re. Sétatávolság, technikailag, 36 hetesen még gyalog mentem, de a 38. hétre már elfáradtam, kényelmesebb volt az autó.
2022. nov. 24. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!