Meddig vezettetek (autót)?

Én a 40.-ik héten is vezettem. Mindenki mondta, hogy nem lenne szabad mondván, bárhol beindulhat a szülés. Mióta túl vagyok rajta, tudom, hogy nem adják azt olyan könnyen, pláne nem az elsővel. 2 napig vajúdtam, egyet otthon és a másikat a szülőszobán. 😁
Ha egészségügyi ok nem akadályozza mint amit pl az előttem lévő irt, akkor csak bátran. (Én vékony testalkat vagyok és a pocak sem akadályozott, így a vezetéssel sem volt gondom.)

Elsővel szülni is kocsival mentem be (magzatvíz szivárgással) 25km a kórház.
Másodikkal szülés elötti napig vezettem.

Hosszabb útra kb a 30.hét után már nem mentem, mert ha sokat ültem, bedagadt a lábam.
De a közelben az utolsó napig vezettem.

A munkát abbahagytam a 30 hét körül, mert nem bírtam egész nap az autóban ülni. De nekem a munkám abból állt, hogy reggel 7-fél 8-kor elindultam, és délután 3-4 körül értem haza. Nekem nagyon rossz volt ebben az is, hogy nagyon kevés helyen tudtam megállni pisilni. Már dél körül le akart szakadni a derekam is. Így abbahagytam a munkát.
De itt a városban az utolsó napokig vezettem. Van egy iskolás, őt vinni-hozni kellett, boltba menni, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!