Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes vagyok. Hány hetesen...

33 hetes vagyok. Hány hetesen nem vezettetek már autot?

Figyelt kérdés
Tegnap volt kissebb balesetem,szerencsére senkinek nem tortént semmi baja.Belém tolattak,hozzáteszem az állo automba,mikozben mi benne ultunk.Pont az én felolemi oldalba.Nagyon megijedtem,egész este sírtam,még éjjel sem tudtam aludni.Még dolgozom és a munkahelyemre is autoval járok,na meg a dokihoz is ,de most megijedtem,hogy bármikor torténhet nagyobb baj is.Egész éjjel azon rágodtam,milett volna ha...A nagyobbik fiam is velem volt.Nem tudok teljesen lenyugodni,állandoan az jár a fejemben,hogy annyi minden baj torténhet velunk,olyan kicsi dolgokon mulik az életunk,na meg hopgy mi lesz a gyerekekkel,ha valami torténik velunk,akár betegség ,akár baleset.Egész eddig nem is gondoltam ilyenekre ,de most rendessen beparáztam.Szerintetek felelotlenség részemrol,ha továbbra is vezetni fogok?Koszi,hogy meghallgattatok.
2009. júl. 17. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én még a szülés napján is autóval mentem át anyuékhoz ebédelni, sajnos baleset mindig törtéhet....
2009. júl. 17. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom,akkor nem csak én gondolom úgy ,hogy egész végig szeretnék vezetni.
2009. júl. 17. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:

szia! én a szülésem napjáig autóval közlekedtem, de hosszabb utakat nem vállaltam felügyelet nélkül.

sajnos baleset tényleg bármikor történhet, a zebrán is gyalog...

időnként rám is rámtör a félelem, hogy nehogy a babáimnak, vagy nekünk bajunk legyen. ilyenkor gyorsan túl kell jutni a félelmes gondolatokon, nem tehetünk mást - a gyerekek érdekében.

vigyázz magadra, remélem nem ér többet ilyen ijedtség!

2009. júl. 17. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát velem is történt hétfőn majdnem egy baleset, egy marha a kanyar kellős közepén kezdett el kamiont előzni én meg jöttem szembe.....De szerencsém volt... én satufékeztem ő meg vissza tudott még menni, úgy hogy előttem keresztbe állt az úton. Én akkor megfogadtam, h még jövő héten (akkor leszek 33 hetes) elmegyek a dokimhoz, aki kb. 40 km-re van tőlem, és utána már csak a faluban ahol lakom ott fogok vezetni, már megbeszéltem a férjem öccsével h ő fog behordani orvoshoz, ha a férjem nem ér rá.

Szerintem ne kockáztassunk hosszabb úton, nagyon sok a hülye, meleg van, elvesztik az eszüket elég sokan és azt hiszik h övék az út teljes szélessége....

2009. júl. 17. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Én végig terveztem, aztán a nagy hasammal a 36. héten tolattam ki, lefulladt az autó és a hasam miatt nem tudtam megtartani a szervót, neki mentem egy oszlopnak:-)

Na, utána hanyagoltam.

2009. júl. 17. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
A szülés napján is vezettem.A gyerekeknek még nincs jogosítványuk,így muszáj volt.Szerintem próbálj meg vezetni,mert ha félsz később lehet nem is mersz.
2009. júl. 17. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!