33 hetes vagyok. Hány hetesen nem vezettetek már autot?

szia! én a szülésem napjáig autóval közlekedtem, de hosszabb utakat nem vállaltam felügyelet nélkül.
sajnos baleset tényleg bármikor történhet, a zebrán is gyalog...
időnként rám is rámtör a félelem, hogy nehogy a babáimnak, vagy nekünk bajunk legyen. ilyenkor gyorsan túl kell jutni a félelmes gondolatokon, nem tehetünk mást - a gyerekek érdekében.
vigyázz magadra, remélem nem ér többet ilyen ijedtség!

Hát velem is történt hétfőn majdnem egy baleset, egy marha a kanyar kellős közepén kezdett el kamiont előzni én meg jöttem szembe.....De szerencsém volt... én satufékeztem ő meg vissza tudott még menni, úgy hogy előttem keresztbe állt az úton. Én akkor megfogadtam, h még jövő héten (akkor leszek 33 hetes) elmegyek a dokimhoz, aki kb. 40 km-re van tőlem, és utána már csak a faluban ahol lakom ott fogok vezetni, már megbeszéltem a férjem öccsével h ő fog behordani orvoshoz, ha a férjem nem ér rá.
Szerintem ne kockáztassunk hosszabb úton, nagyon sok a hülye, meleg van, elvesztik az eszüket elég sokan és azt hiszik h övék az út teljes szélessége....

Én végig terveztem, aztán a nagy hasammal a 36. héten tolattam ki, lefulladt az autó és a hasam miatt nem tudtam megtartani a szervót, neki mentem egy oszlopnak:-)
Na, utána hanyagoltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!