Későbbi gyermekvállaláson gondolkozunk a férjemmel,most vagyok 37,de több okból is várnék még vele pár évet. Mi a tapasztalata annak aki idősebb korában szült?
Nem tudom hogy félnek e. De a genetikai vizsgálatokkal sokminden megállapítható. Meg itt kicsit más a beteg gyerekek megítélése, nem minden rendellenességet vetetnek el azonnal. Illetve lehet császármetszést kérni. És itt általában 1-2 gyereket vállalnak csak.
Nyugodtan lehet lepontozni, nem mindenhol divat. 20-25 évesen már a 3. gyereket pottyantani illetve anyagi biztonság nélkül a segélyre szülni aztán a Pesten hallottam csoportban koldulni pelenkáért.
Szinten kulfoldon dolgozom ,van nogyogyasz reszlegunk. Itt is inkabb a 35 feletti szules a gyakoribb, elso gyereknel.
Boven van 40 feletti elso szulo is.
Viszont azt figyelembe kell venni, hogy vilagszinten Mo.- on az egyik legrosszabb az egeszsegi allapot, az atlageletkor csak a 3. vilagban rosszabb, itt a 80 evesek vannak olyan egeszsegi szinten mint Mo.-on az 55-60 eves. Itt 86 ev az atlageletkor, nalatok meg 67. Ezt azert erdemes figyelembe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!