6 nappal idősebb terhesség?
Nem minden baba fogan középidőben.
A terhesség elején tudják a legpontosabban megmondani, hány hetes, később már nagyok lehetnek az eltérések, eleinte ez nagyjából egyforma.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A menstruációm nagyon pontos volt mindig, 28 napos. De sajnos volt két vetélesem aztán jött a Covid vakcina, azóta 26-27-28-29 naposan voltak a ciklusaim. Rendszeres, de nem pontos.
Az utolsó menstruációm október 9-én volt. Október 26-án teszteltem pozitívat (elvileg 11. dpo napon, naptár szerint), Ez ugyancsak elvileg 2 nappal menstruáció előtt.
Most december 8-an volt a második ultrahangos vizsgálat, 8+4 hetes voltam, de kiderült, hogy 9+3 hetes igazából. Előtte is 6+3 hetesen mentem először, de 6+6 hetes voltam. Természetesen tudom, hogy ez nem gond, csak meglepődtem. Így talán ha minden jól megy, idén elmondhatjuk a családnak, hisz meglesz a genetikai ultrahang karácsony előtt. Csak legyen minden rendben! 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!