Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki nem veszi észre, hogy vajúdik, csak későn? Vagy hogy nagyon hirtelen gyorsulnak a fájások és jön a baba?

Figyelt kérdés

Péntekre vagyok kiírva és szinte naponta jóslóim vannak. Néha még ezekről sem tudom eldönteni, hogy igazi-e.

Tegnap este bent voltunk, mert olyan sokáig fájtam, hogy féltem, hogy beindul a szülès. De nem az volt. Az orvos is mondta, hogy itt még nem lesz baba.

Első gyerek lesz.

2022. nov. 22. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Nyilvan van, de nagyon ritka. Főleg első gyereknél.

Anyának pl volt villám szülése. De az a 4.szülés volt. Elfolyt a magzatvíz, azzal egyből 2perces fájások jöttek. A magzatvíz elfolyásával mentőt hívtunk. Kb 20perc alatt ért ki. 25km a korház tőlünk, félúton állt meg a mentő mert kibújt az öcsém feje. Szóval durván 30perc alatt meglett a tesóm.

Én 2x szültem, ezen nem aggódtam, pedig iszonyú jóslóim voltak. 2x7óra alatt szültem.

2022. nov. 22. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Létezik persze, de jellemzően nem első gyereknél. Nem az első babákat szokás az autópálya mellett megszülni:)

Feleslegesen aggódsz, érezni fogod, ha ott az idő. Addig meg max párszor bemész feleslegesen.

2022. nov. 22. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Létezik..

Nekem nem volt jósló.. mégis gyorsan indult az első is. Viszonylag gyors ( de sajnos komplikált) szülésem volt

2. Baba

Szintén nem volt jósló..

Ha a nyilalgatást nem számolom, amikor azt hittem csak megemeltem magam, akkor 2 h alatt lett meg a kicsi, ha azt is számolom, akkor 3;5 h alatt…

Itt olyan hirtelen indultak be az események, hogy majdnem a kocsiban szültem meg., ( kórházba érkezés után 15 p- el megvolt a fiam..)

2022. nov. 22. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Első gyerek: ejjel 2kor éreztem hogy ez lehet fajas, 3kor a kórházban voltam, 6kor burkot repesztettek mert eltűnt a mehszaj is de a burok nem repedt magától meg, fel 8 fele már a kitolás jött . Pedig készültem vagy 10-15 óra vajúdás rá
2022. nov. 22. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Jelen!

3 ujjnyira voltam nyitva mikor megvizsgáltak elfolyt magzatvízzel. Aznap semmit! szó szerint semmit nem éreztem, volt egy pici keményedés, de nem volt benne rendszer. Kiírt dátum előtt ráadásul 2 héttel voltam. Nem is gondoltam, hogy ez már az! :)

Szerencsére semmi baj nem lett. Kvázi fájdalommentesen tágultam ki.

2022. nov. 22. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem hazaküldtek a kórházból az első gyereknél, mert csak jóslófájásaim voltak, amire azt hittem, hogy igazi. Ezután 2 órával, elfolyt magzatvízzel és tolófájásokkal értünk vissza épphogy…
2022. nov. 24. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!