Létezik olyan, hogy valaki nem veszi észre, hogy vajúdik, csak későn? Vagy hogy nagyon hirtelen gyorsulnak a fájások és jön a baba?
Péntekre vagyok kiírva és szinte naponta jóslóim vannak. Néha még ezekről sem tudom eldönteni, hogy igazi-e.
Tegnap este bent voltunk, mert olyan sokáig fájtam, hogy féltem, hogy beindul a szülès. De nem az volt. Az orvos is mondta, hogy itt még nem lesz baba.
Első gyerek lesz.
Nyilvan van, de nagyon ritka. Főleg első gyereknél.
Anyának pl volt villám szülése. De az a 4.szülés volt. Elfolyt a magzatvíz, azzal egyből 2perces fájások jöttek. A magzatvíz elfolyásával mentőt hívtunk. Kb 20perc alatt ért ki. 25km a korház tőlünk, félúton állt meg a mentő mert kibújt az öcsém feje. Szóval durván 30perc alatt meglett a tesóm.
Én 2x szültem, ezen nem aggódtam, pedig iszonyú jóslóim voltak. 2x7óra alatt szültem.
Létezik persze, de jellemzően nem első gyereknél. Nem az első babákat szokás az autópálya mellett megszülni:)
Feleslegesen aggódsz, érezni fogod, ha ott az idő. Addig meg max párszor bemész feleslegesen.
Létezik..
Nekem nem volt jósló.. mégis gyorsan indult az első is. Viszonylag gyors ( de sajnos komplikált) szülésem volt
2. Baba
Szintén nem volt jósló..
Ha a nyilalgatást nem számolom, amikor azt hittem csak megemeltem magam, akkor 2 h alatt lett meg a kicsi, ha azt is számolom, akkor 3;5 h alatt…
Itt olyan hirtelen indultak be az események, hogy majdnem a kocsiban szültem meg., ( kórházba érkezés után 15 p- el megvolt a fiam..)
Jelen!
3 ujjnyira voltam nyitva mikor megvizsgáltak elfolyt magzatvízzel. Aznap semmit! szó szerint semmit nem éreztem, volt egy pici keményedés, de nem volt benne rendszer. Kiírt dátum előtt ráadásul 2 héttel voltam. Nem is gondoltam, hogy ez már az! :)
Szerencsére semmi baj nem lett. Kvázi fájdalommentesen tágultam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!