Milyen érzés amikor a baba rúg/mocorog a pocakban?
Figyelt kérdés
Még nem voltam terhes és egyhamar nem is leszek, csak kíváncsi vagyok :))2022. nov. 17. 19:50
1/7 anonim válasza:
Igazából hiába írjuk le, ezt tapasztalni kell. Előtte nekem is mindenféle megfogalmazásokban mondták, hogy milyen, mégsem tudtam elképzelni.
Majd megtapasztalod, amikor már itt lesz az ideje.
2/7 anonim válasza:
Az elején, mikor még csak éppen kezded érezni, idegrángáshoz hasonlít. Mikor már nagyobb és erősebb, azt nincs mihez hasonlítani, akkor érted meg, mikor érzed a hasadban mozogni.
3/7 anonim válasza:
Nekem is sok féleképpen mesélték, de tényleg nem hasonlítható semmihez sem.
Ez majdnem ugyanolyan, mint az első csók.. :)
4/7 anonim válasza:
Ez ugyanolyan kérdés, mint a "milyen érzés szülni". Nem ehet hasonlítani máshoz, mert a baba mozgását érezni olyan, mint a baba mozgását érezni.
5/7 anonim válasza:
Én kb. egy hete érzem, 16 hetes vagyok, és idegrángáshoz lehet hasonlítani :) ilyenkor mindig megsimogatom a pocakom és beszélek hozzá :) :) <3
6/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babucihoz! :)
2022. nov. 17. 21:33
7/7 anonim válasza:
Eleinte nekem olyan volt, mintha enyhén bökdösnének belülről. Most a 33. hétben már olyan, mintha egy bálna forgolódna a hasamban. Néha annyira kinyomja magát, hogy már fáj. Akkor lágyan simogatom, hogy kicsit visszahúzza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!