A legnagyobb jóindulattal: hess innen. Keress egy könyvet, jó zenét, kézimunkát, bármit, csak ne gyakorizz. 90%-ban nem megnyugtató komment szokott jönni.
2022. nov. 17. 20:43
2/9 anonim válasza:
Ha 10-ből 10 hasonló helyzetű embernek el is ment a babája, a tied akkor sem biztos, hogy el fog. A legtöbb, amit tehetsz, hogy szedd a gyógyszert, pihenj, ne stresszelj. Nyugtasson meg minden egyes pillanat, amikor nem vérzel, nem görcsölsz. Most nincs baj. Ha lesz, akkor majd akkor törődsz vele. Most nincs semmi baj. Nyugodj meg.
2022. nov. 17. 20:46
3/9 anonim válasza:
Hu de egyetértek az elsővel, komolyan ez a legjobb tanács amit kaphatsz. Pihenj, filmezz, beszélgess hozzá, mondd meg neki, hogy te márpedig itt maradsz és ennyi. Ne olvasgass a fórumokon, mert kihullik a hajad!
2022. nov. 17. 21:01
4/9 anonim válasza:
Ne haragudj, ezen teljesen felesleges agyalnod, úgysem tehetsz sajnos semmit.
2022. nov. 17. 21:18
5/9 anonim válasza:
12 hetesen volt 2 helyen a petezsák mellett. Három-négy alkalommal volt a papíron pici barna folt, kórházban tartottak egy hétig és itthon is feküdnöm kellett (kellett volna, 2 és 6 éves gyerekek mellett) három hétig. Igyekeztem nem megerőltetni magam. Házimunkát minimálisat csináltam, de nyilván a gyerekeket elláttam. 16 hetesen kellett vissza mennem kontrollra, addigra felszívódott. Pihenj sokat, ne emelj és kíméld magad!
2022. nov. 17. 21:20
6/9 anonim válasza:
Szia! Szintén 6 hetes, szintén haematomával… annyi a különbség, hogy nekem a petezsák alatt van, viszont már lassan 2 hete vérzek. Legutóbb vasárnap rohantam az ügyeletre, amikor egy nagyobb darabka távozott, akkor még minden rendben volt… Szóval lényeg a lényeg, azóta kb minden ezzel kapcsolatos bejegyzést elolvastam, itt gyakorin is volt pár (talán 3), akinek a tiédhez hasonlóan a petezsák körül volt a vérömleny, ha jól emlékszem 2-nél nem is lett semmi gond. Igyekezzünk ezekre a pozitív történetekre koncentrálni. :)
2022. nov. 17. 21:57
7/9 anonim válasza:
Pihenj és mással foglalkozz
Ismerek ilyet is olyat is… téged nem bedolyásol, de az idegeidnek nem tesz jót, ami az ellazuláshoz is kell
Tudom, hogy irtó nehéz de kösd le magad
2022. nov. 18. 06:33
8/9 anonim válasza:
Szia! Teljesen egyet tudok én is érteni az első válaszolóval! Fogadd meg a tanácsát most is és a terhességed későbbi szakaszára is. Tudom, hogy nehéz kibírni, hogy ne olvasgass a témában, hisz nagyon foglalkoztat és megnyugtatást vársz bárhonnan, de az a baj, hogy az esetek nagy részében minél többet olvasol, annál jobban megijedsz.
Egyébként én szeretnélek megnyugatatni, nekem is volt hematómám, én is kaptam utrogestant és szépen felszívódott 😊 Barátnőmnek szintén. Ne idegeskedj, pihenj sokat, olvass, filmezz, készülj az ünnepekre, csak ne olvasgass😊
2022. nov. 18. 20:25
9/9 A kérdező kommentje:
Ma voltam vizsgalaton es bar nagyon veszelyes helyen volt es oriasi a hematoma de hala az egnek mar alig van belole valami es a pici is szepen fejlodik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!