Gondot jelent, ha éjjszaka egyátalán nem érzem mozogni a babát a pocakba?
Figyelt kérdés
20+6 hetes vagyok. Azt figyeltem meg, hogy éjjszakánként amikor megébredek és forgolódom egyátalán nem érzem, hogy mozogna a baba..
Napközben elég sokszor aktív de az éjjszakai és a felébredés után kis ideig egyátalán nem aktív.
2022. nov. 22. 09:38
1/10 anonim válasza:
Nekem is aludt ejszaka,velem. Utana babakent is ataludta az ejszakat. Nem volt gond.
2/10 anonim válasza:
Eleinte Nekem is így volt utána olyan 30.hét beindult és alig hagy aludni éjjel
3/10 anonim válasza:
Én is pont erre gondoltam, biztos ő is alszik.
4/10 anonim válasza:
Valószínűleg alszik, ráadásul még elég picike is ahhoz, hogy minden egyes mozgását érezd, főleg éjjel, amikor te is alszol, félálomban vagy. Pár hét múlva érezni fogod
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam :)
2022. nov. 22. 10:58
6/10 anonim válasza:
Nekem is pont ugyanúgy volt mint az elsőnek. Mázlista vagyok vele 🙂
7/10 anonim válasza:
Mázlid van akkor remélhetőleg jó alvó lesz. Enyém végigrúgta az éjszakát. 1 éves és jó ha éjfélre elalszik😅
8/10 A kérdező kommentje:
Azért nem merem elbízni magam :) remélem tényleg jó alvó lesz, mikor megszületik
2022. nov. 22. 13:01
9/10 anonim válasza:
Az enyémek is ilyenek, ikrek lesznek, éjszaka sose mocorognak, alszanak. Este mielőtt elaludnék még tök mozgékonyak, aztán abbahagyják és akkor csinálják csak újra, ha én is felébredek.
34 hetes vagyok.
10/10 anonim válasza:
Az első gyermekem annyira aktív volt, hogy éjszaka is rengeteget mocorgott. A második éjszaka nyugis volt, alig mozgott. A nagy most óvodás és borzalmasan nehezen alszik el este, a kicsi 2 éves lesz, újszülött kora óta jó alvó. Nem tudom, van-e összefüggés a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!