5 hetesen nem baj ha egyatalan nincs mindjart megjon erzesem?
Telefonalsz a dokinak es o ad idopontot.
Ha nincs sajat orvosod akihez jarni szoktal, 6-7. korul erdemes, akkor mar lesz talan szivhang, en dokim mindig ilyenkorra hivja eloszor a kismamakat.
Tunetek: ilyen korai terhessegnel a verzesen, barna vagy rozsaszin folyason vagy nagyon eros gorcsokon kivul minden normalis.
Egyáltalán nem baj ha nincs mindig mensis érzésed.
Nekem sincs minden nap. Van hogy csak este érzem egy kicsit, másnap meg napközben érzem 1x-2x. Teljesen normális. A tünetek sem egyformán erősek minden nap.
Nekem a "mensi napján" le akart szakadni a derekam és görcsöltem is, másnapra elmúlt.
Én tegnap voltam dokinál. Mensitől számolva 6+3 hetes, de uh alapján pár nappal kissebb, kb 6 hetes, dobog a szíve, és minden rendben.
Leghamarabb 6 hetesen menj, akkor valószínű már van szívhang, de az se baj ha megvárod a 7. hetet.
Nyugodj meg és ne stresszelj. :)
Igen, nagyon jó érzés volt látni, és hallani is. :)
Kb 5 napja van hányingerem, hányni még nem hánytam, csak öklendezésig jutottam, remélem ettől nem lesz rosszabb. :)
Egy hét az már nem olyan sok, nekem 2 hetet kellett kivárnom :) Türelem és kitartás :) Kívánom hogy minden a legnagyobb rendben legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!