Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelenleg 24 hetes kismama...

Jelenleg 24 hetes kismama vagyok. A párommal 3 hónapos korom óta nincs nemi életünk, ez mennyire befolyásolja a szülést?

Figyelt kérdés

Igazából tényleg eléggé összeszűkültem, mert az ujjazás is kellemetlen…

Sok kismama ismerősöm azt mondta, hogy így sokkal nehezebb lesz szülni. Teljesen megijesztettek. Ez tényleg így van?

2022. nov. 19. 00:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
Semmi köze hozzá. Tudod, van olyan hogy tágulás szülés előtt, ami természetes folyamat. Azok a kismamák akik ezt mondták, nagyon buták lehetnek. Nem is értem, hogy mondhat ilyent egy nő, aki már szült...
2022. nov. 19. 09:10
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Kedves kérdező, ezt ugye te sem gondoltad komolyan?

Az ember azt hinné itt már mindent olvasott és akkor jön egy ilyen.

A kérdés negfogalmazásaról már nem is beszélek...

De ha már szaporodsz, rendelkezhetnél egy alap biológiai ismerettel

2022. nov. 19. 10:43
 13/13 anonim ***** válasza:
30%
Nem is értem miért kell leszólni. Feltett egy kérdést. Ha tudsz válaszolj, ha nem lépj ki. De ti, leszóljátok.... Kár, hogy vannak ilyen emberek, de komolyan. Már nagyon unalmas ez a flegma, lenéző stílus.
2022. nov. 19. 14:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!