Dr khatib abdalla doktorúrhoz jár valaki? Vélemény ? :)
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 15:34
1/4 anonim 

válasza:

Jártam Nála..először is 2 hetente hív terhesgondozásra akkor is ha indokolatlan,nem olcsó mulatság, konkrétan 4. Alkalom után se tudja hogy látott-e már az életben,a kombinált teszt eredményem miatt hívtam amit e-mailben küldtek el hogy jó e az egyik érték, konkrétan lerázott azzal,hogy ha baj lenne írták volna e-mailben hogy menjek be...szóval én ezután ott is hagytam és kerestem mást
2/4 anonim válasza:
Évek óta hozzá járok jobb Orvost nem tudnék mondani! 😊 Ha nem érdekel jövendőbeli gyermeked egészsége akkor valóban sok a 2 hét. Nem véletlenül hívják terhesgondozásnak.
3/4 anonim válasza:
Senkinek nem ajánlom!
Pénzcentrikus, egyszerre csinaltatta meg velem a kombinált és prena tesztet...
Amit akkor sem értettem, de hát ő az orvos vagy micsoda...
Aztán kiderült, hogy amit ő rendben látott az ultrahangon az nagyon nincs rendben 😭
Tovább küldi a kombinált tesztet hogy rendben, de az sincs rendben..
HIBÁK és HIBÁK, soha többet nem megyek oda vissza!
4/4 anonim válasza:
Főorvos Úr egy végtelen, empatikus, okos, segítőkész ember. Császármetszéssel szültem nála és örökre hálás leszek a gyönyörű sebvarratra amit végzett. Mintha megse műtöttek volna. Velem és barátnőmmel is aki hozzá jár teljesen megvagyunk elégedve. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!