Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig lehet hason...

Hányadik hétig lehet hason aludni?

Figyelt kérdés

12 hetes vagyok, mindig vigyázok, hogy ne a hasamon aludjak, de sajnos mindig úgy ébredek.

Lehet valami baja a magzatnak?

Nagyon félek, hogy ez később is így lesz

2022. nov. 2. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ameddig tudsz, addig úgy is úgy kötsz ki akarva vagy akaratlanul.

Baja nem lesz a babának, azért van a magzatviz, és a burok.

Én kB a 20.hétig tudtam hason aludni, utána ahogyan nőtt, a hasam méretéből adódóan nem is volt kényelmes.

2022. nov. 2. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Ameddig tudsz. Aztán ha a babának később nem tetszik majd, akkor úgyis addig rugdos, míg nem mozdulsz úgy, hogy neki is kényelmes legyen.
2022. nov. 2. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
6%
Hason alvás, hibás póz .
2022. nov. 2. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Amíg kényelmes, addig lehet nyugodtan.

Azt érezni fogod, ha már nyomod a hasadat hason fekvés közben.

Első babámmal félidőig simán tudtam hason aludni, semmi pocakom nem volt. Másodikkal még félig hason se volt kényelmes 16-18 hetes kor körül, de 12 hetesen még simán.

Egyébként 30 hetesen meg utána soha nem keltem a hasamon fel, egyáltalán nem feküdtem rajta, pedig nagy hason alvó vagyok. Szerintem felesleges azon parázni, hogy később is így lesz.

2022. nov. 2. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
35 hetes terhes vagyok, akkora a hasam hogy az első lányommal nem volt ekkora mikor mentem szülni, mégis a mai napig félhason alszok a bal oldalamon. Babát nem zavarja, mert abszolút nem ficereg, ellenben ha jobb oldalamon próbálok félhasra fordulni, kb kirúgja a hasamat😁
2022. nov. 2. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Végig aludtam hason, később, mikor óriási hasam lett, oldalasan. Semmi baja egyik gyerekemnek sem.
2022. nov. 2. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
mi baja lenne egy 12 hetes magzatnak ettől?
2022. nov. 2. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
30 hetes vagyok, még mindig alszom hason. A gyereket ha zavarná, rúgkapálna, mert amúgy nagyon szokott ha nem tetszik neki valami. Háton pl nem tudok már lenni, azt utálja és boxol. A hassal semmi baja.
2022. nov. 2. 22:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
24 hetesen még simán alszom, olvasok, fetrengek a hasamon. Néha nem tetszik a gyerkőcnek, akkor addig mocorog amíg máshogy nem fekszem.
2022. nov. 2. 22:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!