11 hetesen mekkora pontossággal lehet megmondani a gyermek nemét?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál, azt mondta, hogy szerinte kislány, de még biztosan nem tudja megmondani.
Nálatok az ilyem korai tippelések beigazódtak?
2022. okt. 28. 20:39
1/13 anonim 

válasza:

Nekem 18 hetes ultrahangon mondtak kislányt. Azóta voltam nődokinál, babamozin és még mindig csak 80%. 24 hetesen megyek legközelebb nődokihoz (következő hét). Megírom majd, hogy mit mondott. Mi is szeretnénk tudni, mert vásárolnánk már neki.
2/13 anonim 

válasza:

Hát nem vennék rózsaszín rugdalozót. Vagy bejön vagy nem, ilyenkor ez egy erős tipp csak.
3/13 anonim 

válasza:

Nem is nagyon hallottam még olyat (Magyarországon), hogy 12 hét előtt tippelne az orvos a baba nemével kapcsolatban a szelekció miatt.
4/13 anonim 

válasza:

Nekem azt mondta nagy gyakorlata van és tuti fiú. A nifty-n végül lány lett😏
6/13 anonim 

válasza:

11 hetesen még nem hinnék el semmit, főleg, hogy az orvos is azt mondta hogy nem mondja biztosra. Illetve azért sem, mert lányt mondott, amit nehezebb is kiszúrni, mint a fiút.
7/13 anonim 

válasza:

1. válaszoló vagyok. Nálunk se mondanak a 18 hetes uh előtt semmit. A fiamat is csak 18 hetesen tudtuk meg (őt biztosra mondták). A lányt ezek szerint nehezebb biztosra mondani.
8/13 anonim 

válasza:

Nekem 12 hetes uh-n 80%ra fiut mondtak. Vegul tenyleg fiu lett☺️
9/13 anonim 

válasza:

12 hetes genetikain fiút mondtak 60%-ra. Az lett.
10/13 anonim 

válasza:

Elvileg 12.het elött meg sem mondhatná....
Egyébként mind a 2x fiut mondtak a 12.heti uh-n, 1fiam, 1 lányom van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!