Praktikak, hogy beinduljon a szules?
Mar nagyon kijohetne, de csak nem akar, jovo heten inditanak ha nem tortenik semmi.
De uh szerint tokre fent van meg a feje is nem ugy nez ki mint aki indulna. (Amugy be van fordulva)
A legtutibb praktika: várj szép nyugodtan.
Majd beindul, ha ott lesz az ideje.
Ha pedig bem, akkor indítják - az sem tragédia.
Ha ő nem akar kijönni még, akkor te az internet összes praktikáját bevetheted, nem fog elindulni...
Erre szokták mondani, hogy: türelem....
Nekem is indították és szintén borzasztó élmény volt. Én mindent megpróbáltam, amit interneten megtalálni és amit a hiedelmek tartanak, de tényleg mindent. A dokimat is kérdeztem, azt mondta szex és tonik liter szám (nem használt). De bármilyen praktika csak akkor lehet hatásos, ha a baba már készen áll, csak egy pöccintés hiányzik az induláshoz. Ha nem áll készen, nem fog bejönni semmi.
Az én babámnak rajta volt a köldökzsinór a nyakán. Megszületett, de nem volt egyszerű. A szülésznő azt mondta valószínű nem tudott volna elindilni magától lefelé, ezért sem történt semmi. Aztán hogy ez így van-e vagy sem, azt nem tudom. Nekem könnyebb a feldolgozás, ha azt gondolom, hogy így volt a legjobb mindkettőnknek és nem történt volna másként akkor sem, ha kierőszakolom, hogy várjunk még pár napot.
Kitartás. Könnyű mondani, hogy ne izguljon az ember, pihenjen, de a második babánál én még idegesebb lennék, ha indítani kell, mint az elsőnél. Akkor mégcsak sejtettem mi vár rám, mostmár tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!