Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Praktikak, hogy beinduljon a...

Praktikak, hogy beinduljon a szules?

Figyelt kérdés

Mar nagyon kijohetne, de csak nem akar, jovo heten inditanak ha nem tortenik semmi.

De uh szerint tokre fent van meg a feje is nem ugy nez ki mint aki indulna. (Amugy be van fordulva)

2022. okt. 26. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A legtutibb praktika: várj szép nyugodtan.

Majd beindul, ha ott lesz az ideje.

Ha pedig bem, akkor indítják - az sem tragédia.

2022. okt. 26. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő nem akar kijönni még, akkor te az internet összes praktikáját bevetheted, nem fog elindulni...

Erre szokták mondani, hogy: türelem....

2022. okt. 26. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
42. héten indítottak, sajnos nincs az a praktika ami beválik. Én mindent kipróbáltam ami létezik, utolsó nap 5 km-t túráztam (baromi nagy élmény volt) de inkább olvasgattam vagy filmeztem volna. Próbálj pihenni és ne azzal foglalkozni mi lesz jövő héten!
2022. okt. 26. 14:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj az elso szulesemnel is vartam szepen mint a jogyerek, aztan nem tortent semmi, meg is inditottak es hat… finom szolva is szornyu elmeny volt es tok jo lenne elkerulni most
2022. okt. 26. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4. Megértem, de csinálhatod azt amit én és görcsölsz rajta, meg elfáradsz szülés előtt vagy lazulsz és kiélvezed az utolsó napokat. Nincs amit tenni tudnál, csak várni. Hogy ezt milyen mentális állapotban teszed, az múlik egyedül rajtad. Kitartás!
2022. okt. 26. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Sajna ez nem kívánság műsor 🤷‍♀️
2022. okt. 26. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Ha van kedvetek esetleg a szex.A prosztagladin érleli a méhszájat.De ez is csak akkor fog működni,ha ő is úgy érzi,hogy itt az idő.
2022. okt. 26. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
43%
Szex :)
2022. okt. 26. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is indították és szintén borzasztó élmény volt. Én mindent megpróbáltam, amit interneten megtalálni és amit a hiedelmek tartanak, de tényleg mindent. A dokimat is kérdeztem, azt mondta szex és tonik liter szám (nem használt). De bármilyen praktika csak akkor lehet hatásos, ha a baba már készen áll, csak egy pöccintés hiányzik az induláshoz. Ha nem áll készen, nem fog bejönni semmi.

Az én babámnak rajta volt a köldökzsinór a nyakán. Megszületett, de nem volt egyszerű. A szülésznő azt mondta valószínű nem tudott volna elindilni magától lefelé, ezért sem történt semmi. Aztán hogy ez így van-e vagy sem, azt nem tudom. Nekem könnyebb a feldolgozás, ha azt gondolom, hogy így volt a legjobb mindkettőnknek és nem történt volna másként akkor sem, ha kierőszakolom, hogy várjunk még pár napot.

Kitartás. Könnyű mondani, hogy ne izguljon az ember, pihenjen, de a második babánál én még idegesebb lennék, ha indítani kell, mint az elsőnél. Akkor mégcsak sejtettem mi vár rám, mostmár tudom.

2022. okt. 26. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!