Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csípett meg szúnyog terhesség...

Csípett meg szúnyog terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Nyáron megúsztam a szúnyogcsípéseket. Viszont most ősszel egy éjszaka alatt összecsíptek a szúnyogok, ráadásul a hasamat is megcsípték. Az irónia az egészben, hogy a barátnőm pont most jött haza Thaiföldről és mondta, hogy a teherbeesést halasztják, mert ott Zika-vírus járvány van, ami a babának súlyos fejlődési rendellenességet okozhat. Most rettegek. Szerintetek alaptalan a félelmem? Úgy olvastam, hogy Magyarországon még nem volt ilyen eset.

2022. okt. 25. 05:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem a szemhéjamat csípte meg egy pár hete, úgy néztem ki, mint Colombo :D

Meg a csuklómat cakkozta ki kb 5 centire egymástól körbe ért egy pötty karkötő.

De rendeztünk olyan vadászatot, hogy azóta sem tette be vézna lábát egy szúnyog kisasszony sem a lakásba.

2022. okt. 25. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem értem, hogy a terhesség hogy veheti el ennyire egyes nők eszét...
2022. okt. 25. 11:09
 13/14 anonim ***** válasza:

12, ugye?

Nazzi volt ilyen mániás rettegő, mint amiket mostanában olvasok itt, de rajta legalább lehetett röhögni.

2022. okt. 25. 11:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést! nem félhetsz egy szúnyogtól ennyire, talán attól tartasz hogy a barátnőd hazahozott egy zika szúnyogot, az rászállt a válladra, hazavitted, és éjszaka megtámadott? Egy magyar szúnyogtol könyörgöm ne mond h félsz, az, hogy onnan messziről meg hazahozta, kizárt, szóval elég abszurd a kérdésed. Szerintem kicsit művelődj, amíg van időd olvasgatni
2022. okt. 25. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!