Lehet így még rendellenessége a babámnak?
Most erre mit lehet mondani?
Igen, lehet, 18. hetesen még betegségeket keresnek alapvetően. De minimális az, amit a 12.hetin nem vesznek észre, tehát nem valószínű, hogy lesz.
Én is izgultam meg stresszeltem minden UH előtt, szóval megértelek, de nem tudom, mi értelme a kérdésnek. Te is tudod, hogy lehet még gond, bár nem valószínű.
Ezen ne aggodj, felesleges, meg millio olyan betegsege lehet, amit csak szules utan vesznek eszre.
De ennyi erovel az auto is eluthet barkit barmikor, ezen felesleges stresszelni.
Ez mire jó amit csinálsz? De komolyan…
Inkább örülj, hogy egészségesnek találták eddig mindig. Elenyésző az esély arra most már ezek után, hogy bármi genetikai rendellenessége lenne.
Az viszont ártalmas, hogy folyamatosan stresszelsz, koraszülést pl okozhat simán. Ami meg megelőzhető lenne.
Szerintem keress fel egy pszichológust.
15 hetesen már nem embrió:)
Egyébként tényleg nem éri meg idegeskedni. Rendszeres megfigyelés alatt vagy. Nyilván nem 100 százalék, de valószínűleg ha mindent rendben látnak, akkor rendben is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!