Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kis tapasztalatgyűjtés.?! ...

Kicsilany0713 kérdése:

Egy kis tapasztalatgyűjtés.?! Hematoma es vérzések kapcsán.

Figyelt kérdés

12+4 napos kismama vagyok

A 6ik héttől vérezgetek, barnázok van hogy 1 hetig semmi majd ismét. Magneziumot es progeszteront szedek.

1 hetig fekudtem korhazban is. Eddig felváltva mondtak hematomat es mas dolgokat de igazan mindig a hematoma ragadott meg. A babaval minden alkalommal minden rendben volt.

Tegnapi nap elkezdtem verezni nagy darabos alvadt vérzés kisebb görcsökkel.. Rohantunk az ügyeletre ahol az orvos megvizsgált közölte hogy a babaval minden rendben es hogy nincs hematoma es fogalma sincs honnan jon a ver.

Namost az erdekelne volt e mas is ebben a helyzetben? Kinél mi volt és hogy alakult. Ugy gondolom az egy pozitiv dolog hogy a babaval mindig minden rendben szerencsére viszont ez a vérzés zavar. En ugy gondolom, hogy a hematóma ürült ki de mivel a doki azt mondta nincs hematoma igy pasz.

2022. okt. 23. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hematomám.

Volt, hogy nagy darabok távoztak belőlem a kórházban is, óriási fájdalmak közepette, már úgy kezeltek, mint aki vetél, és mondták, hogy másnap ne egyek semmit, mert lesz még egy ultrahang, aztán műtét, ha nem tisztultam ki.

Erre a másnapi uh-n már szívhang is volt.

Viszont az a vicc, hogy több orvos is megvizsgált akkor a kórházban (én is bent feküdtem vele), és egyik sárgatesthormon hiányt mondott, valaki hematomát, meg volt egy, aki azt mondta, hogy mola terhességem van...

Na ez a mola már meg is született azóta, épen és egészségesen.

Szóval én már nem veszek készpénznek semmit, amit mondanak.

Szerintem neked is hematomád van, és "jó" helyen, ami nem zavarja a babát. Pihenj sokat, ez a legtöbb, amit tudsz tenni.

2022. okt. 23. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én saját tapasztalatomból azt tudom mondani, hogy az orvosok sok esetben nem veszik észre a hematomát. A jelenlegi terhességemmel többször véreztem, ráadásul elég sokáig (majdnem a 20. hétig) és az orvosok egyszer sem vették észre a hematomát, nagy betűkkel szerepelt is mindig a lapomon, hogy hematoma nem ábrázolódik.

Az ilyen alkalmak után, mindig volt egy kontroll, amit már szonográfus végzett, aki viszont azonnal megtalálta mindig a hematomákat, amik akkor már ugye felszívódóban voltak.

Szóval nagy eséllyel neked is az van, ahogy fentebb is írták, ha esetleg menned kell kontrollra szonográfushoz menj.

2022. okt. 24. 12:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!