Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csípett meg szúnyog terhesség...

Csípett meg szúnyog terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Nyáron megúsztam a szúnyogcsípéseket. Viszont most ősszel egy éjszaka alatt összecsíptek a szúnyogok, ráadásul a hasamat is megcsípték. Az irónia az egészben, hogy a barátnőm pont most jött haza Thaiföldről és mondta, hogy a teherbeesést halasztják, mert ott Zika-vírus járvány van, ami a babának súlyos fejlődési rendellenességet okozhat. Most rettegek. Szerintetek alaptalan a félelmem? Úgy olvastam, hogy Magyarországon még nem volt ilyen eset.

2022. okt. 25. 05:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi erővel akár attól is félhetnél, hogy az utcára kilépve elüt a busz. Nem kell paramami módba kapcsolni
2022. okt. 25. 06:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy miért kell rettegni egy olyan betegségtől, ami 8000km-re okoz megbetegedést. Meg gondolom eddig is csípett már meg szúnyog életed során, nem csak terhesen, mégse lett semmi bajod.

Nem rossz ilyen rettegésben élni?

2022. okt. 25. 06:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szúnyog?

Aranyeső meg gyöngyvirág volt a szobában, de még élek...

2022. okt. 25. 06:53
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Zika nem lesz itt nyugi, west nile van, nyugat nilusi laz, korhazba is kerülnek vele,de baromi ritka. Tajfutok, kenusok, erdon mezon levok voltak alt.betegek.

Nem kell aggodj szerintem.

2022. okt. 25. 06:54
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Téged se az eszedért szeretnek!
2022. okt. 25. 06:55
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Persze. Sőt! Kacsákat is vágtam le. Még élünk.
2022. okt. 25. 07:26
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Csípett meg szúnyog a nyáron, igen. Azóta már meg is született...

Nem a szúnyog.

2022. okt. 25. 08:29
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

"ráadásul a hasamat is megcsípték"

🙂 Juj, és a baba meg ugye pont ott van...

2022. okt. 25. 08:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de nem lehetsz túl okos. Képzeld afrikában meg ebola van. Vigyázz, el ne kapd!
2022. okt. 25. 09:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hasadat is meg csípték, ott azért ne vakard úgy, mint egy állat. Egyébként nem lesz bajod tőle.
2022. okt. 25. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!