Csípett meg szúnyog terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Nyáron megúsztam a szúnyogcsípéseket. Viszont most ősszel egy éjszaka alatt összecsíptek a szúnyogok, ráadásul a hasamat is megcsípték. Az irónia az egészben, hogy a barátnőm pont most jött haza Thaiföldről és mondta, hogy a teherbeesést halasztják, mert ott Zika-vírus járvány van, ami a babának súlyos fejlődési rendellenességet okozhat. Most rettegek. Szerintetek alaptalan a félelmem? Úgy olvastam, hogy Magyarországon még nem volt ilyen eset.2022. okt. 25. 05:42
1/14 anonim 

válasza:

Ennyi erővel akár attól is félhetnél, hogy az utcára kilépve elüt a busz. Nem kell paramami módba kapcsolni
2/14 anonim 

válasza:

Nem értem, hogy miért kell rettegni egy olyan betegségtől, ami 8000km-re okoz megbetegedést. Meg gondolom eddig is csípett már meg szúnyog életed során, nem csak terhesen, mégse lett semmi bajod.
Nem rossz ilyen rettegésben élni?
3/14 anonim 

válasza:

Szúnyog?
Aranyeső meg gyöngyvirág volt a szobában, de még élek...
4/14 anonim 

válasza:

Zika nem lesz itt nyugi, west nile van, nyugat nilusi laz, korhazba is kerülnek vele,de baromi ritka. Tajfutok, kenusok, erdon mezon levok voltak alt.betegek.
Nem kell aggodj szerintem.
5/14 anonim 

válasza:

Téged se az eszedért szeretnek!
6/14 anonim 

válasza:

Persze. Sőt! Kacsákat is vágtam le. Még élünk.
7/14 anonim 

válasza:

Csípett meg szúnyog a nyáron, igen. Azóta már meg is született...
Nem a szúnyog.
8/14 anonim 

válasza:

"ráadásul a hasamat is megcsípték"
🙂 Juj, és a baba meg ugye pont ott van...
9/14 anonim 

válasza:

Bocs, de nem lehetsz túl okos. Képzeld afrikában meg ebola van. Vigyázz, el ne kapd!
10/14 anonim 

válasza:

Ha a hasadat is meg csípték, ott azért ne vakard úgy, mint egy állat. Egyébként nem lesz bajod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!