Ez lehet a terhesség jele?
5 napja késik. Tesztet azért nem csináltam még mert 2 3 napos késések néha vannak.
Viszont ma reggel amikor föztem a kávét, rosszul lettem az illatától.
Holnap veszek tesztet. Csak arra lennék kiváncsi hogy ez lehet már esetleg terhesség jele?

Elég kicsi rá az esély, a terhességi tünetek később szoktak jelentkezni.
Én akkor lettem rosszul a sült sajt és a kávé illatától, amikor egyszer azt hittem, hogy terhes vagyok... miután negatív lett a teszt, minden tünetem elmúlt, csodálatos módon...
Az igazi terhességi rosszullét amúgy teljesen más volt, azon egy percig sem gondolkodtam, hogy vajon igazi-e :)
Viszont: ha van otthon teszted, holnap reggel már nyugodtan megcsinálhatod. Ha szokott is késni néha, a nemvárt napján egy érzékenyebb teszt már elég biztos eredményt mutat.

Nekem az első terhességnel ez volt az első tünet. Ha kinyitottam a hűtőt, zavart minden étel szag, illetve a lakásban is állandóan azt éreztem, hogy budos van. Nekem akkor 1 napot késett.
A második terhességnel ez a tünet most jelentkezett a 7. Héten
Szóval az én tapasztalatom alapján, lehet.
Ma vettem tesztet. Nem tudom hogy ma vagy holnap reggel csináljam meg. Mostmár 6 napja késik.
A kávé illatát ma sem toleráltam. Én bízom benne hogy baba lesz😊

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!