Lehet,hogy sokkal kisebb a terhesség?Később foganhatott meg a baba?
Május 20-án volt meg a menstruációm.Ugye innen számítva ez már a 7.hét.Nőgyógyàszati vizsgálaton lúdtojásnyi uterust írtak le.Elmentem hasi uh-ra,ahol nem láttak semmit.Néztek hcg szintet,ami 4100 volt.Az orvos egyből beutalt a kórházba.Néztek hüvelyi uh-ot,ott az orvos picike "valamit" látott.3 nap múlva kontroll uh.
Vagy az van,hogy sokkal kisebb a terhesség vagy méhen kívüli,ahogy mondták.DE az uh-on látott kis foltot az orvos a méhen belül.Se vérzés,se görcs nincs.Terhességi tünetek vannak csak.
Volt már más is így?Nyugtassatok meg kérlek!
7 hetesen már embriónak kéne lennie szívveréssel, de minimum petezsáknak szikhólyaggal ha később fogant, nem csak picike valaminek.
Sajnos ez így nem túl bíztató.
Elég érdekesen hangzik.. Nekem május 11 az utolsó menzesz, kedden voltam uh-n, de crl: 14 mm, és jó szívhang.
Azért szorítok, hogy minden rendben legyen:
Úgy mondta az orvos,hogy később foganhatott.
A ciklusaim 30 naposak .
Hanyadikán kellett volna megjöjjön?
Milyen erősségű tesztel teszteltél?
Az 25ös nekem az 11-12 dpon kezd derengeni, mondjuk neked is.
Ha azzal számolunk hogy 12 dpon váltál a nemvárt után 3 nappal akkor az ovud kb júni 11.én volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!