Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért az utolsó menstruáció...

Miért az utolsó menstruáció első napjától számolják az orvosok a terhességet?

Figyelt kérdés
Az utolsó menstruációm első napjától számítva hét hetes lennék, az ultrahangon viszont alig látszott ma valami. Az orvos azt mondta, hogy kb 4 hetes és talán le van maradva a fejlődésben, és sokkal nagyobb kellene már legyen ahoz képest, hogy 7 hetes. De hogy lenne akkora, mint egy 7 hetes, ha abból a 7 hétből kettő az ovuláció előtti hét és még majdnem egy a beágyazódás?

2022. okt. 17. 16:12
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
21%

Kedves kérdező!

Elég sokan leírták ,hogy miért de nem vagy képes értelmezni!

Mi lesz veled ha a gyerekkel kapcsolatban fognak feltenni kérdéseket? Majd nézel hát ,hogy nem értem....

Sajnálom ,hogy a terhesek IQ szintje lassan a nullán van!

2022. okt. 17. 18:49
 22/48 A kérdező kommentje:
21-es értem már, ki mondta h nem? Örülök, hogy te onnan a képernyő másik feléről meg tudod állapítani az én IQ szintem, csak azért, mert nem voltam még terhes, most is csak pár hetes vagyok és eddig nem játszott akkora szerepet az életemben ez a téma. De gondolom minden normális ember mindent is tud az első terhességénél, úgy, hogy senkinek nem tett fel kérdést semmiről. Az ítélkezés nagyon megy látom, anélkül, hogy ismernél valakit és bele látnál az életébe.
2022. okt. 17. 18:55
 23/48 anonim ***** válasza:
0%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. okt. 17. 19:01
 24/48 anonim ***** válasza:
6%
Még jó hogy a szexhez nem kell agy🤣
2022. okt. 17. 19:01
 25/48 A kérdező kommentje:
A jó kis magyar mentalitás, egyből leszólni és gúnyolódni nagyon megy…imádom 🤦🏻‍♀️
2022. okt. 17. 19:08
 26/48 anonim ***** válasza:
11%
Magyar mentalitással van csak a baj🤣🤣🤣🤣🤣
2022. okt. 17. 19:28
 27/48 anonim ***** válasza:
89%
Persze,mert aki eddig nem volt benne a terhesség-témában,és most nem érti,miért így számolják a terhesség idejét,az már egyből segg hülye,meg majd a gyerekkel kapcsolatban sem fog érteni semmit,sőt,egyenesen életképtelen és minek szül az ilyen ugye??? Mert itt a kérdések nagy százalékára ilyen válaszokat lehet olvasni. Pedig szegény Kérdező szerintem csak aggódik,hogy rendesen fejlődik-e a magzat.
2022. okt. 17. 22:30
 28/48 A kérdező kommentje:
Kedves 27-es, köszönöm, hogy megértesz! És a többieknek is köszönöm, akik tudják, vagy gondolják, hogy egy első gyermekes kismamának mennyire új minden, ami történik benne és persze aggasztó is minden egyes furcsa tünet, de az méginkább, amikor az orvos mond aggasztó dolgokat. Hatalmas stresszt okoz ez mindazoknak, akik szeretnék a babát.
2022. okt. 17. 22:54
 29/48 anonim ***** válasza:
86%
Nem értem miért kell egyből bántani a kérdezőt, ha hülyeséget is kérdez valahol, őszintén? Az életünk során MINDENKINEK sikerül, nincs kivétel, ne bántsuk már egymást... teljesen érthető, ha most aggódik.
2022. okt. 17. 23:08
 30/48 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy azért van még sok jóindulatú, empatikus ember is! 🙏🏻😊
2022. okt. 17. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!