2. babára mikor kezdtek készülni/vásárolni/berendezkedni?
Figyelt kérdés
Már a félidőn túlvagyok, de valahogy nem érzem azt a lendületet, mint az elsőnél 🙈2022. okt. 12. 11:32
1/11 anonim 

válasza:

Ha megtudtuk a nemét. Ruhán kívül minden megvan az első után.
2/11 anonim 

válasza:

Én az elsőnél se éreztem :D most kb 3 héttel előtte megyek el babaruhakat és pelust vásárolni, ágyát felállítom, rendet rakok a szekrényben, mosok ruhát, takarót, bevásárolok és lefagyasztok pár egyszerű kaját magunknak, és már sokkal felkészültebb leszek mint az elsővel.
3/11 anonim 

válasza:

26. héten vagyok, még nem vettem semmit 🙈 az elsőnél ilyenkor már szinte minden megvolt, most meg még csak fejben próbálom összerakni, hogy egyáltalán miket kell vennem (eltelt közel 10 év a kettő közt)
4/11 anonim 

válasza:

Elsőnél sem kapkodtam el.
Elsőnél 36.hetig dolgoztam, utána vettünk meg mindent kb 4 nap alatt.
Másodiknál nem dolgoztam, mert az elsővel voltam itthon (2.5év van köztük).
Babakocsi, ágy, ilyesmik megvoltak. Ruhákat hiába tettem el, a nagy fiú, a kicsi lány. Ruhákat kb a 30.héttől kaptunk 2 helyről, igy nem vettem. A kicsihez így kb semmit nem vettünk. Pelus, meg ilyeneket, nekem a szülés utani cuccokat a 38.héten vettem meg.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok lemaradva, köszi mindenkinek:)
2022. okt. 12. 11:58
6/11 anonim 

válasza:

A végén vettünk néhány ruhát, de 90%-ban megvolt minden. Én szívesen vásároltam volna, de ruhán kívül nem igazán kellett más, annak meg nem láttam értelmét, hogy játékhegyek álljanak itthon, amik aztán úgysem lesznek használva.
7/11 anonim 

válasza:

Nálunk a szobája félig már be volt rendezve mivel a költözéskor meg ettük inkább azokat a bútorokat az IKEA-ban, amiket később terveztünk. Jól is jártunk, mert már egyiket sem lehet kapni, vagy hónapokat kell várni a készletre. Ami kimaradt egy-két holmi, azokat pedig attól fogva kezdtük el beszerezni, hogy a 12. Heti UH és a nifty eredménye is megérkezett. Inkább az akciókat és árakat tartjuk most szem előtt, mint a babonát, hogy túl korán ne szabad bevásárolni. Ruhát, meg esetlegesen nem-specifikus dolgokat pedig nem igazán kellett venni, mert ugyanolyan nemű baba érkezik, csak azokat kell majd megvenni, ami téli babának kell holmi, mert az első lányunk nyári baba volt,így a tőle maradt téli ruhák mind nagyok lesznek a picire.
8/11 anonim 

válasza:

Az elsővel a 36. héten vettük meg az első dolgot, csomó mindent csak a születése után. A másodikkal sem siettül el, ilyen tájban lehetett, de alig kellett pár dolog.
9/11 anonim 

válasza:

Vettem par ruhat meg kezdo pelus szettet ugy a 39. Heten
Minden mas megvolt.
10/11 anonim 

válasza:

Az elsőnél amikor biztosra mondták, hogy fiú, akkor kezdtünk vásárolni. Bútorok pl. rendelésre jöttek és sokat kellett várni rá. Most 21 hetes vagyok, eddig lány, de nem 100%. Mivel nem tudjuk biztosra a nemét, ezért nem is kezdtünk még vásárolni. A bútorok és a babakocsi uniszex, szóval ruhákat kell majd vennünk és pár apróságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!