Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2. babára mikor kezdtek...

2. babára mikor kezdtek készülni/vásárolni/berendezkedni?

Figyelt kérdés
Már a félidőn túlvagyok, de valahogy nem érzem azt a lendületet, mint az elsőnél 🙈
2022. okt. 12. 11:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtudtuk a nemét. Ruhán kívül minden megvan az első után.
2022. okt. 12. 11:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az elsőnél se éreztem :D most kb 3 héttel előtte megyek el babaruhakat és pelust vásárolni, ágyát felállítom, rendet rakok a szekrényben, mosok ruhát, takarót, bevásárolok és lefagyasztok pár egyszerű kaját magunknak, és már sokkal felkészültebb leszek mint az elsővel.
2022. okt. 12. 11:36
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
26. héten vagyok, még nem vettem semmit 🙈 az elsőnél ilyenkor már szinte minden megvolt, most meg még csak fejben próbálom összerakni, hogy egyáltalán miket kell vennem (eltelt közel 10 év a kettő közt)
2022. okt. 12. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Elsőnél sem kapkodtam el.

Elsőnél 36.hetig dolgoztam, utána vettünk meg mindent kb 4 nap alatt.

Másodiknál nem dolgoztam, mert az elsővel voltam itthon (2.5év van köztük).

Babakocsi, ágy, ilyesmik megvoltak. Ruhákat hiába tettem el, a nagy fiú, a kicsi lány. Ruhákat kb a 30.héttől kaptunk 2 helyről, igy nem vettem. A kicsihez így kb semmit nem vettünk. Pelus, meg ilyeneket, nekem a szülés utani cuccokat a 38.héten vettem meg.

2022. okt. 12. 11:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok lemaradva, köszi mindenkinek:)
2022. okt. 12. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:
A végén vettünk néhány ruhát, de 90%-ban megvolt minden. Én szívesen vásároltam volna, de ruhán kívül nem igazán kellett más, annak meg nem láttam értelmét, hogy játékhegyek álljanak itthon, amik aztán úgysem lesznek használva.
2022. okt. 12. 12:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a szobája félig már be volt rendezve mivel a költözéskor meg ettük inkább azokat a bútorokat az IKEA-ban, amiket később terveztünk. Jól is jártunk, mert már egyiket sem lehet kapni, vagy hónapokat kell várni a készletre. Ami kimaradt egy-két holmi, azokat pedig attól fogva kezdtük el beszerezni, hogy a 12. Heti UH és a nifty eredménye is megérkezett. Inkább az akciókat és árakat tartjuk most szem előtt, mint a babonát, hogy túl korán ne szabad bevásárolni. Ruhát, meg esetlegesen nem-specifikus dolgokat pedig nem igazán kellett venni, mert ugyanolyan nemű baba érkezik, csak azokat kell majd megvenni, ami téli babának kell holmi, mert az első lányunk nyári baba volt,így a tőle maradt téli ruhák mind nagyok lesznek a picire.
2022. okt. 12. 12:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Az elsővel a 36. héten vettük meg az első dolgot, csomó mindent csak a születése után. A másodikkal sem siettül el, ilyen tájban lehetett, de alig kellett pár dolog.
2022. okt. 12. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Vettem par ruhat meg kezdo pelus szettet ugy a 39. Heten

Minden mas megvolt.

2022. okt. 12. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Az elsőnél amikor biztosra mondták, hogy fiú, akkor kezdtünk vásárolni. Bútorok pl. rendelésre jöttek és sokat kellett várni rá. Most 21 hetes vagyok, eddig lány, de nem 100%. Mivel nem tudjuk biztosra a nemét, ezért nem is kezdtünk még vásárolni. A bútorok és a babakocsi uniszex, szóval ruhákat kell majd vennünk és pár apróságot.
2022. okt. 12. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!