Milyen társadalmi berendezkedés működne véleményed szerint a legjobban?
Nem vagyok történész, így sajnos nem volt lehetőségem megismerni az összes politikai irányzat előnyeit és hátrányait egy adott korszakban vagy társadalomban.
Nagyvonalakban csak a kommunizmussal nem tudok egyetérteni semmilyen szempontból sem (főleg azért, mert szerintem nem lehetséges osztály nélküli társadalom).
Proletárdiktatúra.
A politikust,bankárt,egyéb ügyeskedőt üldözni kell tűzzel -vassal hogy a társadalmunk megtisztulhasson végre.Ezen személyek vagyonát vissza kell államosítani mint venezuelában.Amerikával minden diplomáciai kapcsolatot meg kell szüntetni.Csatlakozni kell az EaU-hoz, hogy az ország fejlődése megindulhasson végre.Ha 2 világháború után sikerült újjáépíteni a komplett országot a semmiből,segítség nélkül akkor most is sikerüni fog,csak hozzá kell látni mihamarabb.
Én az ősközösséget és a teokráciát hallottam, mint működő társadalmakat.
Az elsőhöz viszont már túl sokan vagyunk, a másodikhoz pedig jelenleg spirituális válság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!