Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az jelent vmit h melyik...

Az jelent vmit h melyik oldalra van berendezkedve a baba?

Figyelt kérdés
2008. szept. 25. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!! igen, hogy ott szeret legjobban :) mert valószínüleg ott van legtöbb helye a kis drágának. nekem a jobb oldalamon a bordáimnál szeret legjobban, mindig oda kucorodik be :) csak mostmár egyre szűkösebb neki...

31 hetes pocakos

2008. szept. 25. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Én úgy tudom arra az oldalra kucorodik be,amelyik oldalról petesejt származik.
2008. szept. 25. 14:56
 3/10 A kérdező kommentje:
ilyen fiú v lány témában ez mennyire igaz?
2008. szept. 25. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkabb azon az oldalon van, ahonnan a petesejt jott (legalabbis en igy tapasztalom). A baba neme pedig nem hinnem, hogy befolyasolja az elhelyezkedeset.
2008. szept. 25. 15:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Azt szokták mondani,ha bal oldalon érzed fiú,ha a másikon lány:)De ez olyasmi,mint a csúcsos vagy a kerek has :)Mondjuk nekem bejött,az első terhességemnél a baba mindig a bal oldalon ficánkolt,ő kisfiú lassan 10éves :)

Most mindig a jobb oldalamon mozgolódik,főleg a bordáimnál :)És hát kiscsaj lesz :)

Minden jót

34hetes kismama

2008. szept. 25. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én jobb oldalon érzem és kisfiú! Remélem segítettem! 22 hetes pockós

2008. szept. 25. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Általában én is jobb oldalon érzem, és kiscsajunk van:)

Boldog babavárást!

2008. szept. 25. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem mindkét oldalon sokat mocorog de leginkább a jobb oldalon szeret lenni és kisfiú lesz!

23 hetes pocakos

2008. szept. 25. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is jobb oldalon van mindig és kiscsajszi.:) Nekem már az elejétől így fekszik, szóval így érzi jól magát valószinűleg, ebből kifolyólag nagy esély van a doki szerint hogy már így is marad, farfekvésesen.:(

32 hetes kismama

2008. szept. 25. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok alapja van ezeknek a jóslatoknak, nekünk fiunk lesz és a jobb oldal a törzshelye. Annyit jelent ez az én esetemben, hogy két héttel ezelőtt uh-n kiderült, hogy a vesevezetékemet erősen elnyomta épp amiatt, mert szinte folyamatosan a jobb oldalon van és elég komoly gyulladásra számíthatok, ha ez így marad továbbra is (31. hétben vagyok). Úgyhogy azóta azon dolgozom, hogy átcsaljam a bal oldalra, próbálok arra feküdni, elég nehéz, mert amióta az eszemet tudom a jobb oldalamra fordulva alszom (valószínűleg a baba is ezért választotta ezt).
2008. szept. 26. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!