13 hetesen tunetek?
Sziasztok anyukak es kismamak, bocsanat az ekezet nelkulisegert, Amerikabol irok.
13+5 hetes vagyok most es itt kicsit masabb a protokoll.
Tudni kell, hogy 3 napja minden tunetem elmult, es parazok, hogy esetleg gond lehet-e.
Sajnos csak ketto het mulva jutok el dokihoz.
Jo mar ram a regi melltartom, nincs bedurranva sem, azok a hasszurkak, reggeli hanyasok is elmultak.
Kinek mi a tapasztalata? Itt is beszeltem kismamakkal, de elorebb nem lettem, hiszen szerintuk vegig kell martirkodni a terhesseget.

12. hétig volt néha émelygésem, meg állandóan alhatnékom volt, konkrétan volt, hogy ülve elaludtam..
Aztán a 12. héthez közeledve egyre jobban múltak a tünetek, 13.-ra pedig mintha kicseréltek volna. Aggódtam én is, hogy nehogy baj legyen, de felesleges volt. Jelenleg 22 hetes vagyok, a pocakom akkora, mintha ettem volna egy jót, és a gyakori pisilésen meg pár jó nagy rúgáson kívül nincsen semmi jele annak, hogy várandós lennék :D
Ne aggódj, biztos minden rendben van nálatok is, a tünetek jönnek-mennek, amíg nincs erős, nem múló hasi görcsöd, vagy vérzésed, addig valószínűleg minden a legnagyobb rendben.

Szia.
12 hetig hanytam, feszult a mellem, egyéb tunet nem jelentkezett.
13 hettol- most vagyok a 21. Hetben semmi tunetem. (Halistennek:))
Egeszseges a baba, tegnap voltunk uh-n 3 nappal nagyobbnak mondtak, mint a mekkoranak kellene lennie.
Lehet azert , mert kisfiu:)
Ma reggel nagyon szurkalt a mehem, de megneztem reggel a pocim es mar szep kerek gombolyu.
Az , hogy nincs tunet, nem bizti hogy gondot jelent.
Elsonek en is feltem, hogy nem erzek semmit, tok jol vagyok, olyan jokat eszek.:D
Utana pedig Orultem inkabb neki, mert nem hanyok legalabb egesznap:D
Es en 12 heten voltam utana pedig Csak a 18. Heten. Tegnap pedig a nogyogyasznal neztuk meg a nemet, meg hogy minden rendben van -e.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!