Haskeményedés a szülés beindulását jelezheti?
2 napja kőkemény esténként a hasam, vannak joslók is, így gondoltam, hogy talán nem sokára baba lesz?
37+5
10-es, egyszer szólt, hogy emelnem kellene a magnéziumon, meg is történt.
Ne érts félre, nem vagyok egy kis együgyü lányka, mindennek utána megyek de ez a keményedés nálam olyan megfoghatatlan. Én nemigen érzek olyat hogy puha vagy kemény, hanem mindig kb ugyanolyan. Most vagy nem volt még sosem keményedésem, vagy mindig kemény a hasam, de nem is tudom eldönteni sem :D.
Szerintem az utóbbi. Nekem is keményebb ott, ahol a méhem van, mint máshol. És az állandó jelenség.
A keményedés viszont ezen felül szokott lenni, amikor még jobban “befeszül”, vagy hogy mondjam.
Ha lett volna, szerintem tudnál róla. Úgyhogy én arra szavazok, hogy nem volt. 😄
39+5
A keményedes végig tartott, de aztán spontán beindultak a fajasok és 38 óra vajúdás után megszületett a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!