Fájások? Első babás vagyok. 33 hetes és nagyon sűrűn keményedős kismama. Nem tudom, hogy amikor beindul a szülés, a fájásoknál kemény lesz a has vagy sem. Tudni fogom, hogy ez most más?
Figyelt kérdés
Van 1-2 keményedés ami szokott fájni. Menstruációs görcshöz hasonlóan. És nem tudom, hogy amikor beindul akkor ugyan ezt fogom érezni csak rendszeresen vagy a has “puha” marad és “csak” fáj. Nem lesz kemény.2021. jún. 8. 20:40
1/3 anonim válasza:
Szedhetsz meg mg-t a 36.hétig.
De ezek valószínű jóslók, ha rendszertelen, abn maradnak meleg zuhanyra stb.
Nekem vérzéssel kezdődött, hazaküldtek, majd menstruációs fájdalom volt, s egyre erősödött, szuros érzés volt. Illetve 1 kicsit a derekamban ereztem de nem mindenki érzi körben.
2/3 anonim válasza:
A fájások a derékból indulnak és megy előre a hasadba. a joslók általában bekeményedések “gyakorlások” a szülésre ami csak a hasadban érződik.
A gyakorlatban sok féle van , mert van akinek tök más az érzete. Nekem tök ugyanaz volta josló és amikor beindult a szülés a magzatvíz távozásról tudtam biztosan és akkor elkezdett ugye sűrüsödni és erősödni, de ugyanott fájt és keményedett csak sokkal sokkal sokkal jobban és erősödött:) remélem segített.
3/3 anonim válasza:
Nem fogod üsszekeverni aj oslo fájásokat,szülni fogsz fájásokkal.melegvizhatására elmulik joslo meg hoszabak,szülési fájás,rövidebek sokáig tartanak és fáj egészhasad-derekad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!