Szülés előtt kb 2 héttel ki hogyan érezte a haskemenyedest?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit érzek pontosan. Voltak a 2. Trimeszter elején kemenyedesek, de aztan az elmúlt. Aztan a 3. Trimeszter eleje körül hittem, hogy nagyon kemenyedik a hasam, de később kiderült, hogy csak a baba nőtt meg es nyomta magát annyira a hasfalhoz, hogy azt éreztem kemenynek :D most 38 hetes vagyok, es most is olyan érzés mint amikor nagyon kinyomja magát, de ez rövid ideig tart es az egész hasam ilyenkor előre boltosul, oldalon szinte el is tűnik. Kemenynek erzem olyankor mindenhol, de akkor is erzem hogy a baba nagyon elől van a hasfalnal. Lehet ez kemenyedes? 🤔2020. máj. 16. 22:45
1/3 anonim válasza:
Nekem olyan volt, mintha “kocka” alakot oltott volna. Nem jó hasonlat, de az a lényeg, hogy beállt egy tömbbe. Körbe-körbe mindenhol kemény volt, mintha izomgörcs lett volna. Nyilván az is.
2/3 anonim válasza:
Én igaz 37 hetes vagyok most, sokat keményedek, jóslózgatok is. Ő már a második babám, a formát megmondani nem tudom, mert ilyenkor már oda se nézek legfeljebb ha nagyon durva megállok egy pillanatra míg enyhül. Nálam jellemzően alulról indul a “görcs” és húzódik rá az egész hasamra, mostanában hasít, szúr lefelé.
Mikor a fiamat vártam volt, hogy ültem a fotelben és azon “szórakoztunk” a férjemmel az utolsó héten, hogy egy ilyen keményedős (vagy inkább fájdalommentes jóslós) időszakban néztük ahogy bekeményedik majd elernyed a hasam. Akkor amorf formája volt, mert teljesen ráfeszült a gyerekre és kész domborzati képet kaptunk.
3/3 khniki válasza:
Nekem izomgörcsre hasonlított, sőt úgy éreztem, mintha a tüdőm is görcsbe állna tőle. Alig kaptam levegőt, nagyon rossz volt. Egész másfajta fájdalom volt, mint vajúdáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!