Sos, csak haskeményedéssel indulhat szülés? 3-4 percenként jön egy, zuhanytól nem múlik,36+5hkm?
Hasonló volt nekem is, csak 10 percenként, vagy 2 órán át.
Nem lett baba, elmúlt. Majd írd meg veled mi lett. Egyébként kérdezd meg telefonon, az a legegyszerűbb.
Harmadik gyerek nekem is így indult. De már 40+5-nél tartottam. Ctg-n meg is kérdezte a szülésznő, hogy nem fáj-e, mivel a gép rendes fájásnak mutatta.
Már nem engedtek haza, aznap szültem.
Hajnal 4re értünk a kórházba, már fájdogált is egy egy keményedés. Mire ctg-re kerültem... Elmúltak szép lassan ritkultak és abbamaradt, pedig így 4-5 óra rendszeres keményedés után már én is biztos voltam hogy szülés lesz :/
Azért tartom korainak mert még a 37 hetet se töltöttem be :(
De meglepődtem ,hazaengedtek... Bár nem is voltak túl lelkesek hajnali érkezésem láttán.
Első vagyok. A nyákdugóba se feltétlen éld bele magad, nekem a 36. héten elment és már lassan 40...
Hasfájások sehova nem vezetnek, pedig egynémely elég erős, mindig azt hiszem, hogy na most kezdődött el.
Nyákdugó időközben megpróbált újratermelődni, azt most részletekbe távozik, a baba már hetek óta be van ékelődve, 28. héttől befordulva, mindenem készen áll, csak a szülés nem indul be :D
Pedig a vizsgálaton is mondta a doki, hogy lehet sietős lesz a babának. Hát nem.
4-es vagyok. Szerintem lassan szülni fogsz.
Nekem a második gyereknél ment a szülés napján a nyákdugó. Persze, eltarthat meg hetekig is. Pihenj amennyit tudsz. Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!