Éjszakai haskeményedéssel mit lehet kezdeni?
Nap közben is előfordul egyszer-kétszer, de nem sokáig tart. Pár napja viszont minden éjjel felébredek, mert kicsit fáj a hasam és kemény mint a kő. Ez reggelig legalább 4-5 alkalommal előfordul.
Van valami oka, hogy éjszaka jelentkezik ilyen intenzíven? Szedek magnéziumot, de úgy tűnik nem nagyon használ. Más ötlet estére, hogy csökkenjen a száma? Nagyon keveset tudok így pihenni.
Akinek esetleg szintén este volt főleg haskeményedése, az éjszaka szült, vagy semmi összefüggés nem volt benne?
37hkm
37 hetesen már nem kell magnéziumot szedni, az orvos nem mondta?
Szülni fogsz hamarosan, nem kell semmit kezdeni, a méhed elkezdte a trenírozást.
Teljesen rendben van ez.
Éjjel és hajnalban sok jósló van, ez normális.
Pihenj le nappal is, ha tudsz.
Annyit mondott, hogy kevesebb magnéziumot szedjek (eddig napi 3*2 most meg 3*1).
Akkor végülis nincs mit tenni, nem tudtam, hogy másoknál is gyakori éjszaka a keményedés. Nappal nem szokott zavarni.
Köszi a választ! :)
Hát még a 3*2 is soknak tűnik, bár attól is függ miből.
Izomgörcseid szoktak lenni (vádliban)?
Én napi egyet szedtem, és az már megakadályozta a vádligörcsöt.
Mondjuk az orvosom azt szokta mondani, hogy ha beindul egy szülés, akkor nincs az a magnézium, ami leállítsa. :)
Ebben igaza lehet.
Hogy még válaszoljak, nekem rengeteget keményedett, sose tudtam, hogy beindul-e vagy sem, órákat ültem a fürdőkádban akár 5 perces enyhébb fájásokkal, aztán mindig leállt.
A szülés beindulásával szerintem ez nincs összefüggésben.
A három gyerekemből egy hajnalban, egy délelőtt és egy délután született végül.
Azért szedtem többet, mert február végétől 2110 volt a méhszájértékem, akkor meg még korai lett volna szülni :)
Örülök neki, ha nincs közte összefüggés, mert éjszaka hullafáradt szoktam lenni. Ha akkor kellene bemennem szülni, akkor nem sok energiám lenne hozzá..
Hidd el, amikor eljön az ideje, lesz hozzá erőd, mindegy mikor van! :D
Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!