Hasmenés, éjszakai derékfájdalom, nagyon sokszor keménykedik a hasam? 36 hetesen jelentheti, hogy lassan itt az idő?
3napja hasmenésem van(nem az az igazi,na futás hasmenés,hol folyós,hol csak iszonyat laza(bocsi a részletezésért)),2.napja nem alszok éjszaka a derékfájdalomtól,és egésznap keménykedek!
Köszönöm a válaszokat!
Készülődik a tested, de nem biztos, hogy azonnal meg is indul a szülés.
Első babámmal 37 hetesen voltam így, ahogy most írod, ő végül a 41. héten született meg.
Most a második babát várom, szintén 36 hetes vagyok, mint te, és megint hasonló tünetekkel küzdök, de már vagy egy hete, és még egyben vagyok.
Nem tudom...ezt soha nem lehet tudni, a tünetek becsapósak tudnak lenni.
Köszi! :)
Neked is könnyű szülést!
Végülis már a célegyenesben vagyunk, úgyhogy bármikor, bármi történhet. Csak ilyenkor már az ember néha megőrül a tünetektől. :)
Már én is így vagyok szintén 36 hetes, engem már orvos-védőnő felkészített arra hogy bármikor megindulhat a szülés, pakoljak össze
nekem mellé már a vérnyomásom is megy felfele
bár én veszélyeztetett vagyok, ezért is jöhet bármikor :)
6-os vagyok
annyit még hozzáteszek hogy nagyon nyilal a hüvelynél néha végbélnél, és olyan "szétszakad" érzés lent még a hüvelynél amikor megmozdulok :D
Sziasztok! Kedves utolsó, én nekem szintén szétszakad ott lent,főleg ha széjjelebb(?!) teszem a lábaim! A helyzet még mindig nem változott nálam!
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
6-os vagyok.
Igen igen hasonló helyzetekben nekem is, meg ha ágyban pl megfordulok.
Végül is innen már jöhet bármikor, orvos mondta hogy innentől már nincs baj, ha jönni akar hamarabb.
Hát én várom már nagyon! Bízom benne,hogy a 38.héten legalább kibújik!
Hát kitartást magunknak! Könnyű szülést és persze egészséget Neked és a Picurinak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!