Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség lehet? Tünetek,inf...

Terhesség lehet? Tünetek,infók lent. (Tudom, csináljak tesztet. Azt kéne, viszont különböző okok miatt csak néhány nap múlva tudom megoldani a beszerzését, addig pedig megesz az ideg..

Figyelt kérdés
Szóval a mai volt a ciklusom 41. napja. Nem szokott ilyen hosszú lenni. A feltételezett ovulációkor együtt voltunk megszakítással, jó néhány másik napon pedig nem védekeztünk sehogy. Gyógyszert nem szedek. A késésen kívül a legjelentősebb tünetem a fájó, duzzadt mellek, emellett néha fáj a gyomrom,puffadok. Csak pms tünetek lehetnek? Tudom,hogy senki nem lát bele a testembe a telefon másik oldaláról, viszont kíváncsi vagyok,hogy a leírtak alapján ti mire tippeltek először. És mielőtt valaki letámadna,hogy felelőtlenség, hogy nem védekezünk, a megszakításos módszert alkalmazzuk általában (tudom, hogy ez nem rendes védekezés), de igazából mikor hogy sikerül. Nem próbálkozunk aktívan,de ha baba lesz, nem baj, örülni fogunk neki.

2022. okt. 6. 22:33
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
19-es,köszönööm! 🥰
2022. okt. 11. 14:43
 22/28 A kérdező kommentje:
A férjem dolgozik, még nem mondtam el neki, majd ha hazaér. Biztos örülni fog 🥰 A napokban találgattuk, hogy mi lehet a helyzet és izgatott volt, el is kezdte sorolni a baba neveket,amik tetszenek neki,persze akkor még poénból 😄
2022. okt. 11. 14:46
 23/28 anonim ***** válasza:

Szìvből gratulàlok

Nagyon szerencsès vagy 😊

19 es voltam

2022. okt. 11. 18:02
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,reméljük minden rendben lesz a továbbiakban is! 😊
2022. okt. 11. 18:32
 25/28 anonim ***** válasza:
23# érdekes mert én voltam a 19 xd
2022. okt. 11. 21:15
 26/28 anonim ***** válasza:

Ohhhh bocsi fèrre ìrtam 15 ös voltam.

Bocsi 19 es

2022. okt. 11. 22:17
 27/28 anonim ***** válasza:
Jujj de jò,gratulàlok🤗
2022. okt. 13. 09:21
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönjük! 🥰
2022. okt. 13. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!