Aki már volt genetikai UH-n, az eredmény nyomban megmondják, vagy várni kell rá néhány napot?
Köszi, lehet hülye kérdésnek tűnik de nem tudom mire számítsak. Valamilyen dupla, kombinált teszttől beszélt az orvosom, vérvizsgálatom megvan azt viszem, bár nem tudom azt felhasználják vagy sem a lehetséges betegségek megállapításában. Vagy esetleg elküld egy másikra?
Én is magánba járok
Kedves utolsó!
Bocsi, hogy ide pofátlankodom. A kérdésem az lenne, hogy ez a kombinált konkrét értékeket mutat, vagy csak arányszámokat, százalékokat?
A kombinált
arányszámot ad.
Én az uh-val egy időben csináltattam Prenát. Az uh közben a szonográfus folyamatosan magyarázott, hogy mit lát, diktált az aszisztensnek. A felét nem értettem/láttam, mindig csak hozzátette, hogy átlagos, rendben, tökéletes, stb., így tudtam, hogy ez is pipa, ez is pipa, ez is pipa. Mindig egy kicsi szikla leesés a lelkemről. :)
Leletet azonnal kaptam. A Prena eredményét 3 nappal később kaptam meg, de nyugodt voltam, mert felkészítettek, hogy ha baj lenne, akkor azonnal hívják őket és a nőgyógyászomat is, úgyhogy valószínű már 1-2 napon belül telefonálnak, ha valami nem oké. Nem hívtak, így harmadik napra megnyugodtam és aznap meg is érkezett a negatív eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!