Érdemes már néhány új ruhát vennem?
Rám még mindig jó az összes szűk felsőm is csak kilóg a hasam alja belőle :D
Én várnék addig míg kezd kényelmetlen lenni a ruhatárad és csak utána rendelnék ami aktuálisan kell. Nadrágból vettem 2 rugalmas gumis derekú nadrágot, mikor a sima már kezdett szorítani, ezek végig jók lennének de a meleg miatt inkább ruhákat hordok már. Azért mai világban kb 1 hét alatt megjön bármit rendelsz. 30 hkm
Melltartó szerintem mindenképp kell, bár én már sportmelltartót hordok pár hónapja, mert nagyon kényelmetlen a sima.
Amúgy meg jártam úgy 2x is (!!), hogy rendeltem kismama cica nadrágot, mire megjött, és egyszer felvettem, másodjára már szorította a pocakomat... Utána rendeltem eggyel nagyobb méretben, és ugyanígy jártam.
Most rendeltem két sima ruhát, remélem nem járok így megint.
Meg én a pepcoban vettem pár férfi pólót itthonra, valami 7-800 ft, azzal kihúzom ezt a pár hetet még.
Én is szinte az elejétől szoptatós melltartót hordtam mert az volt kényelmes.
3-4 db kismama nadrágom volt meg felsők.
Lidlben jó áron lehet venni őket, talan épp most van vagy jövő héten lesz.
Azért a pár hétig kell csak az egy jó fél év. Illetve a maxi szoknyáimat tudtam hordani amik gumisak és has alatt megálltak, de a gombos dolgok már 12. Hét előtt kényelmetlenek voltak pedig kb 20.ra látszott hogy várandós vagyok.
Nekem annyi a szerencsém, hogy itthonról dolgozom, így nem kell annyi, nem járok ki sűrűn, csak sétálni, bevásárolni vagy orvoshoz. A sportmelltartó nekem is sokkal kényelmesebb most, bár ami van, már azt is kicsinek érzem, úgyhogy abból valószínűleg venni fogok eggyel nagyobb méretet.
Illetve én mindig testhez simuló, szűkebb ruhákat és pólókat hordtam mindig, így lazából csak 3-4 darab van, nadrágokból sincs gumis, rövidnadrágból talán egy. Köszi mindenkinek a hozzászólást, hasznos volt :) Szerintem jövő hónapig várok, addigra kigondolom, mi az, ami tényleg szükséges most, és nézek pár darabot.
Én még csak 11 hetes vagyok, de új bikinit mindenképp fogok venni, a régiből esik ki a mellem. A sima melltartók még jók.
Én most bővebb nyári ruhákat hordok a puffadt émelygős hasamra, abból tervezek még beszerezni párat, szerintem azok nagyobb hassal is jók lesznek még, szóval egész nyáron.
én 34 hetes vagyok.
nem emlékszem már pontosan, de viszonylag sokáig, nagyjából a 18. hétig a sima farmerjaimat tudtam hordani. kaptam pár farmert, térdnadrágot, leggingst amihez tudtam nyúlni ha már kellett. utána rendeltem még 1 farmert, 1 rövidnadrágot, meg h&m-ben vettem egy 2db-os leggingst. A gumis derekú rövidnadrágjaim jók, pocak alatt van a gumijuk, így kényelmes.
felsőkből nem mondanám, hogy lazábbak lettek volna nekem, de ami volt, az nyúlik annyit, hogy jó legyen a pocakra (legtöbb lidl, pepco ujjatlan), kivéve ha így már rövid és kivan a pocak alja belőle :D sinsayből rendeltem szoptatós hálóinget, szoptatós felsőt, meg a lidlben vettem szoptatós trikót, sima spagettipántos trikót, amiből pikkpakk ki tudom kapni a cicit ha kell :)
szoptatós melltartókat rengeteget kaptam, de még nem kellett hozzá nyúlnom, a sima melltartóim közül van 1-2 ami jó és kényelmes még, 1-2 van ami néha szorít körben. a push up-os melltartókat kellett eltennem csak.
szóval ez nagyon változó szerintem, én viszonylag alacsony költségvetéssel megúsztam eddig a terhességet :D kellett vennem ugyan egyberuhát alkalomra, de nem kifejezetten kismamaruhát vettem, hogy később is jó legyen.
de lidl, sinsay, pepco is tök jó alternatíva, pepcoban pl. 1000ft alatt vettem 2 hosszabb ujjatlant, amik jók lesznek később is.
egyébként 40/42 mérettel kezdtem a terhességet 78kg-val, most 40/42 méret kell még mindig 92kg-val. vettem ugyan a lidl-ben 44/46 ujjatlan felsőt is, de azok érezhetően nagyok, nagyobbak, de még jól jöhet a következő bő 1 hónapban :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!