Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség lehet? Tünetek,inf...

Terhesség lehet? Tünetek,infók lent. (Tudom, csináljak tesztet. Azt kéne, viszont különböző okok miatt csak néhány nap múlva tudom megoldani a beszerzését, addig pedig megesz az ideg..

Figyelt kérdés
Szóval a mai volt a ciklusom 41. napja. Nem szokott ilyen hosszú lenni. A feltételezett ovulációkor együtt voltunk megszakítással, jó néhány másik napon pedig nem védekeztünk sehogy. Gyógyszert nem szedek. A késésen kívül a legjelentősebb tünetem a fájó, duzzadt mellek, emellett néha fáj a gyomrom,puffadok. Csak pms tünetek lehetnek? Tudom,hogy senki nem lát bele a testembe a telefon másik oldaláról, viszont kíváncsi vagyok,hogy a leírtak alapján ti mire tippeltek először. És mielőtt valaki letámadna,hogy felelőtlenség, hogy nem védekezünk, a megszakításos módszert alkalmazzuk általában (tudom, hogy ez nem rendes védekezés), de igazából mikor hogy sikerül. Nem próbálkozunk aktívan,de ha baba lesz, nem baj, örülni fogunk neki.

2022. okt. 6. 22:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%
Vagy megjön, vagy nem. Ennél többet igazán nem lehet mondani. Rendelni is tudsz tesztet online.
2022. okt. 6. 22:37
 2/28 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem akartok gyereket, de az se baj ha jön, akkor miért is esz meg az ideg?
2022. okt. 6. 22:49
 3/28 A kérdező kommentje:
Kettes, nyilván azért mert nagyon szeretném tudni,hogy mi a helyzet. Ki az, aki nem lesz izgatott, ha késik a menstruációja, (amikor alapból rendszeres szokott lenni) akár szeretne éppen gyereket, akár nem?
2022. okt. 6. 23:02
 4/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem értem, milyen választ vársz :D Biztos lett valaki így terhes, meg biztos van aki nem.
2022. okt. 7. 03:29
 5/28 A kérdező kommentje:
Oké mindegy,hagyjuk! :))
2022. okt. 7. 07:23
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan úgy megvolt a pms tünet amikor baba lett, ezért úgy gondoltam, hogy megint egy sikertelen hónap és hamarosan megjön…viszont mikor 4 napja késett (29naposciklus) akkor csináltam tesztet és szép pozitív lett.

Tehát megvan az esélye hogy terhes vagy a tünetek alapján, viszont biztosat csak a teszt fog mutatni!

Legyen úgy ahogy szeretnéd!:)

16hkm

2022. okt. 7. 08:20
 7/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedved választ és gratulálok nektek! Minden jót kívánok! 😊
2022. okt. 7. 08:37
 8/28 A kérdező kommentje:
Kedves*
2022. okt. 7. 08:37
 9/28 anonim ***** válasza:
Akár lehetsz is. A teszt meg fogja mondani. A tünetek bármitől lehetnek. Viszont egy jó tanács ha mégsem vagy most az. Ha szeretnél már gyereket és rendesen belevágni mond el a párodnak. Mi is ezt csináltuk amit ti én meg titokban minden hónapban reménykedtem hátha becsúszik mert féltem megmondani a páromnak hogy én most szeretném már, nehogy nemet mondjon. Aztán egyszer rászántam magam és kiderült, hogy ő is szeretné csak tartott tőle hogy én még korainak tartanám. Belevágtunk hát a projektbe és az első hónapban megfogant a kisfiunk.
2022. okt. 7. 09:48
 10/28 anonim ***** válasza:
hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? mióta késik?
2022. okt. 7. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!