Terhesség lehet? Tünetek,infók lent. (Tudom, csináljak tesztet. Azt kéne, viszont különböző okok miatt csak néhány nap múlva tudom megoldani a beszerzését, addig pedig megesz az ideg..
Figyelt kérdés
Szóval a mai volt a ciklusom 41. napja. Nem szokott ilyen hosszú lenni. A feltételezett ovulációkor együtt voltunk megszakítással, jó néhány másik napon pedig nem védekeztünk sehogy. Gyógyszert nem szedek. A késésen kívül a legjelentősebb tünetem a fájó, duzzadt mellek, emellett néha fáj a gyomrom,puffadok. Csak pms tünetek lehetnek? Tudom,hogy senki nem lát bele a testembe a telefon másik oldaláról, viszont kíváncsi vagyok,hogy a leírtak alapján ti mire tippeltek először. És mielőtt valaki letámadna,hogy felelőtlenség, hogy nem védekezünk, a megszakításos módszert alkalmazzuk általában (tudom, hogy ez nem rendes védekezés), de igazából mikor hogy sikerül. Nem próbálkozunk aktívan,de ha baba lesz, nem baj, örülni fogunk neki.2022. okt. 6. 22:33
11/28 A kérdező kommentje:
30-32 naposak általában, ma van a 42. nap, több mint egy hete késik
2022. okt. 7. 10:01
12/28 anonim válasza:
Bàrmi lehet,akàr terhessèg is.Ìrd meg,ha megcsinàltad a tesztet.Szorìtok,hogy ùgy legyen ahogy szeretnèd.😊
13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm,írok majd! 😊
2022. okt. 7. 11:20
14/28 anonim válasza:
hát, ez esetben azért lehet reménykedni hogy baba ☺️
15/28 anonim válasza:
Na milett kèrdező ? Terhes vagy?
16/28 A kérdező kommentje:
Netről rendeltem végül a teszteket és ma vagy holnap kell hozzák. Írok majd,hogy mi lett az eredmény.
2022. okt. 11. 06:46
18/28 A kérdező kommentje:
Megjöttek a tesztek,nem bírtam holnap reggelig várni, szóval megcsináltam most őket,nem első vizeletből. Az felső egy ultraérzékeny teszt, azért lehet erősebb a csík rajta, az alsó pedig csak sima teszt, de azon is elég jól látszik. Jézus…terhes vagyok 😭🥹
2022. okt. 11. 13:22
19/28 anonim válasza:
Gyönyörű pozitív tesztek, gratulálok hozzájuk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!