Mást is zavar, hogy nem szült hamarabb? Hogyan engedjem el ezt?
Egyetemen tanultam, majd nagyon szerettük volna a diplomás gyedet igénybe venni, csak aztán a család lebeszélt róla, hogy azért csak jó volna dolgozni, meg majd oda visszanenni, pedig az 2 gyermeknél működött volna.
23 évesen végeztem.
Most lesz meg decemberre az 1 évem, de még szeretnék dolgozni, mert nevelési intézményben dolgozom gyermekekkel és a nevelési évvégét kivárnám.
Az zavar, hogy úgy érzem ez az 1-1,5 év számomra csak időpazarlás volt, mert már húzgálom ki a hónapokat és várom a próbálkozás hónapját.
Már az egyetem alatt is a közös babánkról(inkról) álmodtunk.
Fiatalon vállalt az anyukám engem és én mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni.:(
20-25 között én már szerettem volna 2 gyermeket. Erre az első csak 26 leszek mire talán jön és engem ez zavar, mert így a második, esetleg harmadik nagyon kitolódik és belegondoltam, kevesebb időt lehetek majd a gyermekemmel vagy hogy túl nagy lesz a generációs különbség.
Tudom, hogy az, hogy 21 vagy 26 évesen szülök kb. oly mindegy. De tényleg hogy évek óta vágyom rá és készen érzem magam rá nagyon rossz érzés.
Csak mikor végeztem az egyetemmel a család nyomása mellett én is éreztem, hogy azért csak jó lenne kipróbálni magamat.
Most úgymond az jó, hogy van végleges szerződésem.
Panelben lakunk egyébként, babaváróból vettük, nem szeretnének egyáltalán innen elköltözni.
Kérlek ne mondj negatívat, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!