Mit csináljak, hogy lenyugtassam magam minél hamarabb?
nem diagnosztizált személyiségzavarom van (tehát csak gyanúm van, de elég valószínű...), depressziós is vagyok. Elég magányos volt az utóbbi hetem (amúgy is az vagyok, de most konkrétan egy különösen fájdalmas időszak volt), folyamatosan szorongok, elég erős érzelmi kiakadásaim voltak. Egy adott személyre lett volna szükségem, de az nem foglalkozott velem, haragudtam is rá, borzalmasan dühös voltam, beszéltem vele nem rég, de nem foglalkozik velem, se azzal, hogy miért voltam mérges rá.
Annyira mérges és szomorú vagyok egyszerre, hogy üvölteni tudnék (szoktam is, amikor szülő nincs a közelben), szorít a mellkasom a szomorúságtól és csak a sérelmeimre tudok gondolni. Be akarok olvasni, annak a baromnak, de akkor abból az lesz, hogy elhagy, de nem akarom, ezt is vissza kell fognom és nehezen megy... Szét tudnék verni valamit, meg csapkodni akarok, most a fejemet ütöm és harapni is szoktam magam, meg csapkodom magamat máshol is és erősen próbálom visszafogni magam, hogy semmibe ne üssek bele magam körül, de a mozdulat az megvan és így befeszülve fogom vissza, hogy ne konkrétan csapjak bele a falba pl.
és egyetemista vagyok és most nagyon kéne tanulnom, és ezért még rettenetesen stresszelek és szorongok is, és ez is generálja az indulataimat, problémám van alapvetően a koncentrálással is.
nem tudom, hogyan legyek jobban, mert muszáj lenne, azt a barmot máskor is eltudnám intézni, most nem ezzel kéne foglalkoznom, és nem engedhetek meg magamnak egy időhúzó idegösszeroppanást, ami kb egész héten fenn állt, de most nagyon rárakott a jóember egy lapáttal.
Mit csináljak, hogy jobb legyen, hogyan tudja lenyugtatni magát egy mentálisan beteg ember?
A kulcsszavakkal nem akarok megsérteni senkit, akinek diagnosztizált problémája van, míg nekem nem biztos, hogy pont olyan. Csak hátha tudtok segíteni, mert illik rám valami.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!