Teljesen ráparáztam a holnapi vizsgálatra. Hogy nyugodjak meg minél gyorsabban?
Holnapi hasi ultrahangra megyek. Nem a fájdalom miatt izgulok, mert nem fáj egyáltalán, hanem attól, hogy találnak valamit. Tüneteim/panaszaim vannak bőven, de nagyon nagyon valószínű, hogy lelki eredetű az egész.
Ma már 3x voltam nagy wczni, amiből 2x ment a hasam. Fáj a gyomrom, és szorít a torkom. A levegőt is szaporán veszem, a pulzusom is feljebb szaladt. Tipikus félelem, stressz.
Nem szeretném, ha holnap a rendelőből kellene kiszaladnom, mert az izgatottságtól megy a hasam. Illetve attól is félek, ha stresszelek elég sűrűn kell járnom pisilni. Előtte egy órával meg kell innom 4 decit, és már nem mehetek wcre vizsgálat előtt. Mivel sajnos a vizsgálat úgyis csúszni fog, így mégjobban fogok félni.
Legalább ma szeretném lenyugtatni magamat, mert nagyon nyomasztó ez a borzalmasan erős stressz. A hasam is fáj már, és sajnos a hányinger is egyre erősebb.
Nem szeretnék nyugtatót bevenni, de semmi nem köt le most.
Pánikbeteg vagyok, szóval mégnehezebb most.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Igyál egy sört! A komló nyugtat, segít elaludni, ahogy az enyhe alkohol tartalom is.
Ha gyógyszert szedsz, akkor jó a 0%.
Egy kis levendula tea, citromfű tea is jó, ha van otthon.
Szerintem bevehetsz mégis valamit, amit felírtak ilyen esetekre. Nem kell szenvedned, ha van megoldás.
Nyugodtan vegyél be valami gyógyszert! Anélkül csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!