Titeket nem zavar, hogy egyre hamarabb sötétedik?
Figyelt kérdés
Engem kicsit lehangol, főleg ha belegondolok, hogy télen csak 4 ig lesz világos vagy addig se.2017. szept. 18. 19:23
2/12 anonim válasza:
Én szeretem, igy legalább hosszabbak az éjszakák.
Többet lehet szexelni.
3/12 anonim válasza:
Kicsit lehangoló, de legalább hamarabb elálmosodok:D
Tényleg elég rossz lesz télen, de azért akkor sem délután 4-kor fog lemenni a nap.:)
4/12 anonim válasza:
Engem is lehangol. Szeretem a nyári naplementéket, máris hiányoznak.
5/12 anonim válasza:
nem mindegy nektek? igy is ugyis csak bent vagytok a lakásban.
6/12 anonim válasza:
Én imádom, sokkal hangulatosabb ez az időszak számomra.
7/12 anonim válasza:
Én imádom a sötétet.
Tekintve, hogy amúgy napközben szürke-borús az ég, és lehangol. A sötét viszont nem tesz komorrá, sőt :)
8/12 Bihar Valatonon válasza:
Ősz és Tél legjobb évszakok :)
9/12 anonim válasza:
A hideg időhöz jobban megy, hangulatosabb bent gépezni tudván hogy kint hideg és sötét van.
Engem inkább olyan szempontból zavar hogy nyáron simán el tudtam menni bringázni, sportolni este 9-ig is. Vagy szeretek túrázni és ott jobb ha tovább van világos. Bár az éjszakai túrának is megvan a maga hangulata.
10/12 anonim válasza:
De, engem is zavar. De dec. végétől fordul a kocka:). Amúgy ennek is megvan a szépsége, csak nézz körül és vedd észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!