Most akkor elszámolták a szülés időpontját?
06.31-én volt az utolsó menstruációm első napja. Holnap leszek kereken 14 hetes. Április 15-re vagyok kiírva. Ez hogy lehet? Bárhogyan számolom nekem 04.06 jön ki...
Nyilván nem én vagyok a szakember, ha annyira vagyok ki írva akkor annyira.
Nekem az az érdekes, hogy a terhesség megállapításakor is mondtam, hogy pontosan tudom mikor volt az utolsó menstruáció és hozzá írtak +5 napot.. És azzal a dátummal a védőnő be írta, hogy 04.15, hogy hogy nem változik ez a dátum, ha a genetikain is az én számításom támasztották alá a méretei?
Ezért érdekelne a ti számításaitok is.

Hány napos szokott lenni a ciklusod? Lehet te végre egy normális nőgyógyászt fogtál ki, aki számol azzal, hogy akinek 35 napos ciklusa van annak nem ugyanakkor van ovulációja, mint a tankönyvi 28 naposnak...
(Valahol olvastam hogy van olyan orvos, aki úgy számol, hogy az utolsó menstruációtól visszaszámol 3 hónapot es hozzád egy hetet, de úgy is az jön ki, amit te írsz)

Június 30 napos szóval 31-én nem is lehet.
A 12. Heti UH méretek alapján írnak ki amúgy.

06.31-én 😅
Szerintem bízd az orvosokra, mert neked láthatóan nem sok használható tudásod van.

Szia.
Nekem utolso mensim : majus 31.
Szvi.: marcius 7.
Szerintem ugy se azon a napon fogunk szulni, ami ra van irva, es ha megindul a szules ugy is be kell menni hamarabb.
Kar ezen agyalni, majd lesz , ahogy lesz.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!