Ha mozgolódik a picike, és odateszem a kezem, akkor abbahagyja, vagy a másik oldalon kezd rugdosni. Miért van ez így? Olyan, mintha elmászna a kezem alól. Vagy csak én értelmezem félre?
Figyelt kérdés
2008. dec. 23. 10:14
1/5 anonim válasza:
lehet, hogy hideg a kezed :D
picit tartsd ott, és majd "visszamászik", vagy dünnyögj, beszélj hozzá.
A masik lehetőség, hogy egyszeruen rossz helyre teszed a kezed, és ő válaszol, ahogy tud :D
2/5 anonim válasza:
szia, ne izgulj en is igy vagyok vele nagyon rossz erzés hogy amikor érezni akarom meg sem mozdul,sajna nekem a 20. héttöl igy van most 32,2hetes vagyok!beletörödtem de nem baj majd ha elöbujik ugysem "szabadul"a kezeim közül:-)!addig meg marad az hogy csak nézem ahogy mocorog a hasamban!boldog babavárast és kellemes ünnepeket!!
3/5 A kérdező kommentje:
Hát... nekem is elég rossz érzés.
2008. dec. 23. 11:28
4/5 anonim válasza:
sajna en sem tudtam mit kezdjek,kiprobáltam mindent,attol féltem valamit nem joll csinálok neki es ezzel üzen,de nem!ez van!en is tettem fel kérdést anno ez ügyben de igazábol ezt senki nem tudja csak a picimano,amugy a második voltam!
5/5 anonim válasza:
Hát igen ha elmászik akkor vagy játszani akar, vagy nem jó neki. Viszont ha abba hagyja a mozgást akkor megnyugtatja az érintésed.
nekem anyukám érintésére mindig mozdulatlanná vált, és (ma már 4.5 hónapos)ha anya kezében van rögtön elalszik. Biztos olyan kisugárzása lehet amitől ennyire megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!