Miért bújik el mindig a babám, ha apa érezni szeretné a mocorgást? Csak nagyon ritkán rúg, mindig abbahagyja. Ma még a csuklásnál is így volt. Pedig mindketten ugyan úgy nagyon szeretjük.28 hetes km.
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 22:26
1/8 anonim válasza:
:) Ne aggodj, fog meg eleget rugdosodni, hogy apa is erezze.
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy apa közelségétől megnyugszik... Ez még később jól jöhet...:)
3/8 anonim válasza:
:) Nekem is ezt csinálta sokáig. Csak jóval később mocorgott apának is, és akkor sem sokat. Szerintem inkább érzi, ha nem anyuka fogja, és "zavarba jön". :D
3 hós és este csak apa jó neki, csak ő ringathatja. :) Ha apa nincs itthon, inkább tegyem le egyedül aludni. :D
4/8 anonim válasza:
Az enyém mindig elúszott amikor a párom simogatta a hasamat.
Most imádja az apukáját.
6 hós.
5/8 anonim válasza:
Szia! Nálunk is ugyanez van ... :-) Nekem élvezettel mocorog a bébi, de amint valamelyik családtagom szeretné megnézni vagy érezni ahogy mozog, azonnal abbahagyja. :-) A párom is csak ritkán tudja elcsípni! :-)
30 hetes kismama
6/8 anonim válasza:
Nyugi nálunk is ez volt, nagyon ritkán mutatta csak meg magát apának. Inkább a vége felé érezte, mikor a kicsi sarkát kinyomta a hasfalamon! :o) Azóta eltelt 15 hónap és apa szerelem van, mikor apa haza ér a munkába, én szinte megszűnök létezni és csak apa, apa, apa! :o)
7/8 anonim válasza:
Nálam keresztlányom csinálta ezt, pl mikor buszon voltunk az anyuja alig kapott levegőt hozzáértem és abbahagyta a rugdosást, ez késöbb jól jött szülés után mert mindig nálam megnyugodott, rengetegszer etettem pelenkáztam fürdettem
8/8 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Felvettem videóra a mocorgást,hogy az apja is lásson belőle valamit,illetve egyszer élőben is meg tudtam mutatni neki,mert elég jól kinyomta a hasamat,de ha ráteszi a kezét,nálunk is abbahagyja a ficánkolást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!