29 hetes vagyok és 2 napja erősebben görcsölök es a hátamra is rá megy ez mi lehet veletek volt/van ilyen? Kicsit meg ijeszt
Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 11:00
1/9 anonim 

válasza:

Kicsit bővebben ki tudnád fejteni?
2/9 A kérdező kommentje:
Hat a mensis gorcsnel erősebb húzodó érzés
1-2 percre abba hagyja aztan vissza jön
2022. okt. 1. 12:43
3/9 anonim 

válasza:

Bemennék ügyeletre, akár még is indulhatott a szülés és azért 29 hetesen nem kellene.
4/9 anonim 

válasza:

Ezzel szerintem is menj ügyeletre.
5/9 anonim 

válasza:

Azonnal menj az ügyeletre. Ha már aggódsz és ilyeneket érzel az a biztos hogyha ott vagy bent lehet hogy semmi komoly de legalább megnyugszol.
Írj majd kérlek mi volt nagyon érdekel.
Csak hogy tudjam hogy ha velem is előfordul most 24 hetes vagyok.
7/9 anonim 

válasza:

Egy ekkora terhességnél már súlya van a babának, lehet amiatt érzed. Nézesd meg.
9/9 anonim 

válasza:

Nekem is most kezdte el a 30-ik héten ezt a furcsa derékból előresugárzó brutálösszemensizemmagammindjárt fájdalmat csinálni. 1-2 naponta egyszer jön elő, de elsőre megijedtem rendesen. Aztán a következő nap is ugyanez volt, rákérdeztem a dokitól, azt mondta jósló.
Neked folyamatos ez a fájdalom, vagy csak elő-elő jön?
Van azóta fejlemény?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!