Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukám mi akadt mert terhes...

Anyukám mi akadt mert terhes vagyok ?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok! Anyukám engem 18 évesen szült tudom,hogy az akkori időbe ez természetes volt ;)

anyám mindig mondogatta nekem, hogy reméli vedekezek, mert ő nem akar nagymama lenni még!!

Azt hozza tenném, hogy engem Anyúkám 13 évesen otthagyott egy pasi miatt, és letagadta, hogy a lánya vagyok!

Nagyon ritkán beszélünk amúgy..:( ha én nem írok rá akkor talán soha!

Soha nem volt egy jó szava rám, vagy hogy megdicsért volna!

Van egy öcsém neki ő a minden őt magával vitte! Engem nem!

Most beszéltem vele, hogy babát várok és mennyire örülök neki :)

Hát én voltam a világ legszarabb lánya és el hordott mindennek :( nekem ez nagyon rosszul esik:(

Azt mondta megmondta hogy nem akar mama lenni miért nem figyelek jobban?? Meg fiatal vagyok még hát azért 30 évesen pont korba lennék!

Szerintetek ? :/

2022. szept. 30. 21:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek :)

Igen egyébként azért nem akar nagymama lenni, mert ő öregnek érezné magát :/

2022. szept. 30. 22:17
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Most komolyan nem mindegy?

17 éved volt megszokni, hogy nincs anyád, 30 éves vagy, meg sem kellett volna mondani neki. Menj el pszichológushoz, ha még mindig érdekel a véleménye!

2022. szept. 30. 22:20
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
Mostantól szólítsd csak nagyinak, had szokja :D
2022. szept. 30. 22:27
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Én a helyedben megmondanám neki,hogy nyugodjon meg, nem kell ilyen fiatalon mamának lennie, hisz nem fogja látni az unokáját. Nyugodtan levegőnek is nézheti, mert eltiltanám tőle és soha többet nem keresném a helyedben. Nem is anya az ilyen. Sajnálom, hogy ilyen jutott, kapaszkodj a férjedbe.
2022. okt. 1. 00:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd soha többé. Ennyire egyszerű. Minek írkálsz neki, mikor nem is érdekled, nemnis szeret? Ez csak rosszabb lesz.
2022. okt. 1. 04:34
 16/20 anonim ***** válasza:
87%

Erre nekem a pszichológus azt mondta: "le kéne vállni végre anyád csecséről".

Új életed van. Azzal foglakozz!

2022. okt. 1. 07:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Én sem foglalkoznék vele a továbbiakban. Nem is keresném, a leendő unokáját sem kell ismernie.
2022. okt. 1. 08:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem értem miért csodálkozol. Ezek szerint mindig is szar ember volt. Sajnálom
2022. okt. 1. 17:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Valahol mélyen értem, hogy miért mondtad el neki, de igazából teljesen egyértelmű volt, hogy mi lesz a reakciója. Nem neki szülsz, így ezen az információn kívül többet nem is kéne keresned. Te nem kellesz neki, a babád is csak az öregedésre emlékezteti, innentől ez nem fog rendeződni. Engedd el magadban is és ezután ne tajékoztasd, ha láthatóan a terhére vagy.
2022. okt. 1. 17:48
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú hogy 30 évesen egy olyan emberrel/véleményével foglalkozol aki anno el hagyott téged egy pasi miatt.Az ilyen családtagot le se sz@rnám.Kit érdekel hogy ő mit gondol.
2022. okt. 3. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!