Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10es teszt pozitiv 25ös negatív?

10es teszt pozitiv 25ös negatív?

Figyelt kérdés

2 napja késik, kedd reggel halványan de pozitív lett a 10es tesztem, tegnap reggel már sokkal határozottabb volt. Ma este csináltam egy clearblue 25ös tesztet és szinte teljesen negatív. Nagyon sokat ittam ma, szinte átlátszó volt a vizeletem. Tegnap digitális clearblue pozitív volt (1-2hetet írt)

Járt már valaki hasonlóan? Mi lehet szerintetek? Orvoshoz jövő hétre van időpontom...

2022. szept. 30. 20:24
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Na eljottunk kórházba. Vérvétel eredményt várjuk. Azt mondta a doki, hogy nem lát semmit (nyilván) és hogy három dolog lehet: simán megjott és csak kémiai volt, terhes vagyok és van egy kis vérzés, méhen kívüli...kíváncsi leszek
2022. okt. 1. 18:28
 32/38 anonim ***** válasza:
Legalább kiderül és nyugodtabb leszel.
2022. okt. 1. 18:49
 33/38 A kérdező kommentje:
Na megvolt. 20 volt a hcg, azt mondta a doktornő hogy az uh alapján nem lát rá sok esélyt hogy bármi legyen ebből, úgyhogy hagyjam is abba progeszteront és majd egy hét múlva kontroll.
2022. okt. 1. 19:18
 34/38 anonim ***** válasza:
Akkor kémiai volt.Nekem is volt ilyen egyszer csak nekem még 20 se volt a hcg-m.Sajnálom!
2022. okt. 1. 19:21
 35/38 A kérdező kommentje:
Igen remélem csak ennyi. Csak fura hogy tényleg folyamatosan erősödött a teszt, most sikerült belw ültetni a bogarat a fülembe hogy esetleg lehet még méhen kívüli...
2022. okt. 1. 19:36
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Valami biztos elindult, de meg is allt!:(

Sajnalom!😔

2022. okt. 1. 21:48
 37/38 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező? Mi lett?
2022. okt. 2. 18:10
 38/38 A kérdező kommentje:

Rendesen megjott. Kicsit talán erősebb, de inkább csak darabosabb. Komoly fájdalom amúgy sem szokott lenni, most sincs. Holnap csinálok egy tesztet, remélem halványabb lesz és akkor nincs több kérdésem :D

Igazából nyilván sajnálom h ez lett, de ezekszerint a stimuláció+progeszteron hatásos volt, csak még finomítani kell rajt :)

Köszi mindenkinek a segítő kommenteket!

2022. okt. 2. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!