10es teszt pozitiv 25ös negatív?
2 napja késik, kedd reggel halványan de pozitív lett a 10es tesztem, tegnap reggel már sokkal határozottabb volt. Ma este csináltam egy clearblue 25ös tesztet és szinte teljesen negatív. Nagyon sokat ittam ma, szinte átlátszó volt a vizeletem. Tegnap digitális clearblue pozitív volt (1-2hetet írt)
Járt már valaki hasonlóan? Mi lehet szerintetek? Orvoshoz jövő hétre van időpontom...
Köszönöm! Jövő héten megyek, csak az még messze van :)
Ma reggeli tesztek. Ti is erősebbnek látjátok a felsőt? A digitális az valami noname 25ös. Csináltam egy xepilt is, halványan de azon is latszik már. Eddig az mindig negatív volt
Bocsi de szerintem már le kéne ugrani a csíknsk a prediről.
Legyen szerencséd de itt szerintem nem termelődik jól a hcg.
Jaj, 16-os, van akinek sosem ugrik le a csík, nekem pl. halvány volt még 2-3 nappal is nemvárt után, azt hittem gond van vagy később fogant, erre mire 6+2 naposan mentem, már szívhang is volt.
Kérdező, te még nyugodj meg, terhes vagy, ne csinálgass naponta teszteket, mert semmi értelme, ha nem jön meg, akkor nincs gond feltehetően.
Progeszteron miatt semmiképp nem fog megjonni. Azt tudom, hogy terhes vagyok. Abban vagyok bizonytalan, hogy milyen egy kémia terhesség lecsengése. Normál esetben gondolom az van, hogy tesztelek egy halványat aztán megjön. De mivel nekem nem fog megjönni ezért nem tudom, hogy egy esetleges kémiai esetén is szépen lassan azért erősödne, vagy végig halvány maradna aztán elmúlna.
Hetfön és szerdán irany egy hcg vérvétel ha duplázodik akkor van esélye ,hogy jó lesz.ennél többet most nem tudsz tenni csak várni és reménykedni.
A kémiai is sok féle lehet ,de az is lehet ,hogy a porogi miatt még elviszed egy darabig de nem fog fejlődin .
Az is lehet ,hogy minden a legnagyobb rendben lesz.
Ezt csak az idő dönti el!
16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!