10es teszt pozitiv 25ös negatív?
2 napja késik, kedd reggel halványan de pozitív lett a 10es tesztem, tegnap reggel már sokkal határozottabb volt. Ma este csináltam egy clearblue 25ös tesztet és szinte teljesen negatív. Nagyon sokat ittam ma, szinte átlátszó volt a vizeletem. Tegnap digitális clearblue pozitív volt (1-2hetet írt)
Járt már valaki hasonlóan? Mi lehet szerintetek? Orvoshoz jövő hétre van időpontom...
#20as
Ezt kifejtenéd? Nekem azt mondta a doki hogy hagyjam abba ha negatív és majd akkor megjon, különben nem
Az semmit sem jelent mivel a progeszterontól is lehet ha hüvelytablettát használsz mert felmarhatja a hüvelyfalat.Ha nem hüvelytabi akkor sem kell kétségbeesni míg nem vérzel úgy mintha megjött volna.De olyan is van hogy vérzés van aztán még sincs semmi baj.ultrahang alapján lehet legjobban megítélni a dolgot és persze vérvétellel,a tesztek nem annyira mérvadóak.
Majd mikor menned kell uh-ra akkor derül ki mi a helyzet.Addig is nyugi mert úgy sem tudsz semmit sem tenni.
Mondanám hogy ügyelet de nem tudnak mit csinálni veled ha vetélsz az a baj.Nekem is volt vérzés és mikor felírtak progi injekciót meg is szűnt.
Ügyeleten felírnának biztos Prolutex-et vagy valami mást.
Megnyugodnál utána biztos.
Miért hagynád abba a progit?Nem is értem.Nem a sürgősségire gondolok hanem kórházban nőgyógyászati ambulanciára.Nincs a városodban?Progit míg az orvos azt nem mondja addig abba ne hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!