Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10es teszt pozitiv 25ös negatív?

10es teszt pozitiv 25ös negatív?

Figyelt kérdés

2 napja késik, kedd reggel halványan de pozitív lett a 10es tesztem, tegnap reggel már sokkal határozottabb volt. Ma este csináltam egy clearblue 25ös tesztet és szinte teljesen negatív. Nagyon sokat ittam ma, szinte átlátszó volt a vizeletem. Tegnap digitális clearblue pozitív volt (1-2hetet írt)

Járt már valaki hasonlóan? Mi lehet szerintetek? Orvoshoz jövő hétre van időpontom...

2022. szept. 30. 20:24
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

#20as

Ezt kifejtenéd? Nekem azt mondta a doki hogy hagyjam abba ha negatív és majd akkor megjon, különben nem

2022. okt. 1. 08:28
 22/38 A kérdező kommentje:
Na ahogy leirtam lett is egy kis barnázás...
2022. okt. 1. 11:42
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Az semmit sem jelent mivel a progeszterontól is lehet ha hüvelytablettát használsz mert felmarhatja a hüvelyfalat.Ha nem hüvelytabi akkor sem kell kétségbeesni míg nem vérzel úgy mintha megjött volna.De olyan is van hogy vérzés van aztán még sincs semmi baj.ultrahang alapján lehet legjobban megítélni a dolgot és persze vérvétellel,a tesztek nem annyira mérvadóak.

Majd mikor menned kell uh-ra akkor derül ki mi a helyzet.Addig is nyugi mert úgy sem tudsz semmit sem tenni.

2022. okt. 1. 14:56
 24/38 A kérdező kommentje:
Hüvelykupot használok. Vacilàlok hogy hétfőn menjek orvoshoz, vagy terv szerint 6. Hét elején. Meglatjuk mi lesz hétvégén :)
2022. okt. 1. 15:05
 25/38 anonim ***** válasza:
28%
Attól barnázol,emiatt ne menj orvoshoz.Várd ki a 6.hetet.Nekem is volt ilyen és nem volt akkor még probléma.A problémák később jöttek de ez már mindegy mert nem ez volt a kérdés.
2022. okt. 1. 15:08
 26/38 A kérdező kommentje:
Kezd átváltani pirosasba...:( enyhén görcsöl is a hasam...
2022. okt. 1. 16:07
 27/38 anonim ***** válasza:

Mondanám hogy ügyelet de nem tudnak mit csinálni veled ha vetélsz az a baj.Nekem is volt vérzés és mikor felírtak progi injekciót meg is szűnt.

Ügyeleten felírnának biztos Prolutex-et vagy valami mást.

Megnyugodnál utána biztos.

2022. okt. 1. 16:15
 28/38 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy nem tudnak mit csinálni. Csak nem tudom eldonteni, hogy akkor ennyi és hagyjam abba progeszteront is? Ügyelet alatt a sürgősségire gondolsz?
2022. okt. 1. 16:20
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem erős és piros, addig nehogy abbahagyd! Sokan vérezgettünk re görcsölgettünk az elején, mégis vannak gyerekeink.
2022. okt. 1. 17:01
 30/38 anonim ***** válasza:

Miért hagynád abba a progit?Nem is értem.Nem a sürgősségire gondolok hanem kórházban nőgyógyászati ambulanciára.Nincs a városodban?Progit míg az orvos azt nem mondja addig abba ne hagyd.

2022. okt. 1. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!