Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyszer pozitív egyszer...

Egyszer pozitív egyszer negatív terhességi teszt. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi, vagy volt e valaki ebben vagy hasonló helyzetben amiben én vagyok. 7 napja késik a menstruációm. Menstruációm elmaradása után a 3.-ik napon csináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett. Közben nagyon gyengének fáradtnak, érzékenynek éreztem magam. Aztán a 7.-ik napon csináltam még kettő terhességi tesztet. Az első pozitív lett, viszon az egyik csík nagyon halványan láthattó, és csak 2-3 perc elteltével jelent meg. Majd elvégeztem másik tesztet is az pedig tisztán egy csík lett. A gyengeség fáradékonyság el múlt 2-3 napja. Kértem időpontot nőgyógyászhoz de csak szeptember 9.-ére kaptam. És még annyi hogy ez idő alatt covidos voltam. Mit gondoltok lesz ebböl terhesség? :(

2022. aug. 9. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Valószínűleg nem.
2022. aug. 9. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Sajna én is így voltam beta hcg 1 hetente 2x negatív lett hiába volt pozi a itthoni
2022. aug. 9. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem.Kémiai terhesség lehetett.
2022. aug. 9. 19:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Addig míg nincs egyáltalán vérzésem nem vetélhetek el. Vagy rosszul tudom?
2022. aug. 9. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Vérzés nélkül is lehet vetélés de te nem is voltál terhes s így nincs mit elvetélni.
2022. aug. 9. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy pozítiv volt az a pozítiv. Nem vagy terhes. Majd azért ha több ilyen késés lesz, nézesd meg magad dokival, sok más oka lehet. De terhesség, az szerintem ebben az esetben pont nem.
2022. aug. 11. 03:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!